hamburger-icon

Kliker.info

Doboj : Zbog raskida ljubavne veze s direktoricom sekretar škole izgubio posao

Doboj : Zbog raskida ljubavne veze s direktoricom sekretar škole izgubio posao

18 Januara
06:59 2009

Pedesetogodišnji Nenad Kujundžić od 18. novembra prošle godine više nije na radnom mjestu sekretara Osnovne muzičke škole "Markos Portugal" u Doboju. Direktorica škole, 59-godišnja Mirjana Šainović, s kojom je Kujundžić osam godina bio u ljubavnoj vezi, odnosno živio u vanbračnoj zajednici, uručila mu je sporazumni raskid radnog odnosa.   
Štrajk glađu
Kujundžić je jučer s novinarima podijelio svoje nevolje, jer danas, iako magistar, nema posla, a podmeću mu se, kako kaže, i nove seks-afere.- Ja sam 2. novembra u ovoj školi podnio i potpisao zahtjev za sporazumni raskid radnog odnosa, ali sam na to bio primoran. Direktorica Mirjana Šainović, nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini RS, iz SRS-a, popela se na sto, počela vrištati i histerisati vičući na mene da potpišem sporazumni raskid radnog odnosa. Rekla je: "Potpiši to odmah i uzmi radnu knjižicu da te moje oči ne vide." To sam i učinio – priča Kujundžić.On se još žali da je s Mirjanom bilo vrlo teško živjeti. – Stalno je, svaki dan ili svaki drugi, tražila da vodimo ljubav, u WC-u, kancelariji, učionicama… Sada mi je prišila seks-aferu s profesoricom klavira Smiljom Đuričić, što sa životom nema veze. Evo Smilje pa je pitajte – govori Nenad, najavljujući za ponedjeljak štrajk glađu zbog otkaza. Na konferenciju za novinare u Doboju zajedno s Kujundžićem došla je i Smilja Đuričić. .- Nenad mi je kao brat. Komšije smo. Vezu s njim sebi ne bih dozvolila zbog svoje djece, zbog mrtvog supruga, iako sam udovica. Sretoh ga nedavno, a on kaže: "Smiljo, ja izgubih posao." Nisam mogla vjerovati – kaže nam profesorica klavira, solfeđa i vođa školskog hora.U kancelariji direktorice Mirjane Šainović, jučer pred novinarima sasvim druga priča. Ona, pak, nije poricala osmogodišnju ljubavnu vezu s Kujundžićem, ali je negirala da je on zahtjev za sporazumni raskid radnog odnosa potpisao pod pritiskom.- Kakav pritisak, Bog je svjedok svega. Ni inspektor nije utvrdio nikakvu nepravilnost u slučaju Kujundžića i smatram da je ova priča završena – ističe direktorica.

Došao konkursom  
Na opasku da je Kujundžić na mjesto sekretara primljen preko veze, što je i sam izjavio, zahvaljujući njoj i njihovom odnosu, Šainović je i to porekla. Pojasnila je da je Kujundžić došao konkursom, ali se više ne može vratiti na radno mjesto, jer se, prema novom zakonu, traži diplomirani pravnik.Direktorica Šainović, iako raspoložena, nije htjela stati pred našu kameru, ali je dozvolila da se objavi njena fotografija koju smo dobili od njenog bivšeg ljubavnika Kujundžića.

Šutjet će o "falinki"
Na pitanje šta misli o čovjeku s kojim je živjela osam godina, Šainović nam je rekla da nikada nikome neće ispričati jednu Kujundžićevu "falinku", koja bi mu mogla naškoditi u budućem životu.Kujundžić na ovo odgovara da će se sve riješiti na sudu kada će, kako kaže, na površinu isplivati i još brojne nezakonitosti u ovoj školi.  (Kliker.info-Dnevni avaz)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku