hamburger-icon

Kliker.info

Dino Mustafić : BiH je političko-mafijaški raj

Dino Mustafić : BiH je političko-mafijaški raj

09 Decembra
15:15 2020

Poznati režiser Dino Mustafić oglasio se u povodu Međunarodnog dana borbe protiv korupcije.

Ogromna većina izabrala je ćutnju i poslušnost, umjesto otpora i prokazivanja nečasnih radnji u politici, sudstvu, institucijama sistema – to je ono sa čime politička korupcija računa, a vidimo kako se to iskoristilo.

BiH je opustošena zemlja bez zakona, političko-mafijaški raj.

 
 (Kliker.info-Press)
 
Podijeli

4 0 komentara

 1. Hamiz
  Hamiz 09 Decembra, 18:22

  muslimanski narod je religijski izmanipulisan da stiti kriminalce i islamske teroriste , Bosnu su stvorili kriminalci i bolesne egoisticne poremecene carsijske psihopate koji su izvrsili agresiju na srpsku decu i ubili srpske mladence , a onda kada je policija i vojska dosla da zastiti decu i gradjane Sarajeva i zakonski uhapsi i procesira islamske teroriste carsijske kriminalce , onda su izmetbegovicevi carsijski kriminalci muslimani izvrsili agresiju i ubijali policiju i vojsku Jugoslavije . Bosna je kriminalna drzava i carsijski kriminalci su imali podrsku americkog narkodilera pedofila Klintona .

  Odgovori
 2. ja
  ja 10 Decembra, 09:38

  @ Hamiz : I onda se goloruki Srpski Narod , a bogami i Crnogorski pokpeli na brda oko Sarajeva Mostara i ostalih gradova te pocelli kolacima gadjati do zuba naorazene islamisticeke funadametaliste koji su za zabavu jeli pecenu “srpsku decu” I tako u vukovaru Mostaru, Sarajevu Tuzli, i kad je islamistima i Hrvatioma dosadilo da jedu kolace onda su polako skupili imovinu i krenuli u Inostranstvo da se malo odmore od kolaca JELDE.

  Odgovori
 3. lekar
  lekar 15 Decembra, 12:41

  sad ce i francuski narod poptpuno zakonski i sa opravdanjem da se popne da odbrani francusku decu od islamskih nacista i terorista koji deci odsecaju glave na ulicama Pariza , a izgleda da se i u Austriji spremaju vojska i policija da se popnu da odbrane mir dece i gradjana Austrije .

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku