hamburger-icon

Kliker.info

Diana Zelenika o odluci Hrvatske da za građane BiH uvede 14-dnevnu samoizolaciju : Božinović i HDZ Hrvate u BiH smatraju glasačkom stokom

Diana Zelenika o odluci Hrvatske da za građane BiH uvede 14-dnevnu samoizolaciju : Božinović i HDZ Hrvate u BiH smatraju glasačkom stokom

25 Juna
14:59 2020

Bivša zastupnica HDZ-a 1990 u Parlamentu BiH i kandidatkinja te stranke za člana Predsjedništva BiH Diana Zelenika komentarisala je na društvenim mrežama jučerašnju odluku Republike Hrvatske da za građane BiH uvede 14-dnevnu samoizolaciju.

„Povodom izjave ministra Božinovića o ‘istočnim susjedima’ i njihovoj samoizolaciji, mogu reći da on i njegova stranka Hrvate u BiH smatraju stokom koju samo treba ugurati u autobuse i dovesti na birališta da glasuju ZNA SE za koga, jer u protivnom, gubimo konstitutivnost, jednakopravnost… sve u cilju ‘nacionalnog interesa’!

A da bi ih utrpali u autobuse, trebaju i ostati kod kuće! A poslije 5. srpnja, i naše potrošene kune bit će im slatke!“, navela je Zelenika na svom Facebook profilu.

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Jedan komentar

  1. FAJTER
    FAJTER 25 Juna, 23:58

    E GOSPOĐO DIJANA POSTADE TI HRVATSKI MEKTIĆ.NEMOJ BONA NIŠTA GORE NEMA OD IZDAJE .PO SVOM SE NARODU NEPLJUJE,JER DA NIJE BILO HRVATSKE ŠTA MOSLIŠ DALI BI IJEDAN HRVAT OSTAO U BIH.PARDON,MOŽDA BI ALI SAMO ZETOVI I SNAJE NJIH, A ZNA SE KOJIH,UZ JEDAN MALI USLOV:DA PLJUJEŠ PO SOPSTVENOM NARODU I PO NJEGOVOJ DRŽAVI.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku