hamburger-icon

Kliker.info

Deset savjeta za najluđu noć

Deset savjeta za najluđu noć

31 Decembra
13:15 2006

1. Smislite još u jutro uoči dočeka što ćete odjenuti pa se sat vremena prije odlaska od kuće smireno okupajte i umjesto panična presvlačenja pred ogledalom ljenčarite uza sedmi nastavak "Policijske akademije".
2. Nikako nemojte obući onu usku neudobnu košulju, obuti najljepše cipele koje vas provjereno žuljaju ili staviti raskošnu ogrlicu koja vas steže oko vrata. Ova noć je za zabavu, a ne pokazivanje, tj. dokazivanje.
3. Nikako ne vozite automobil. Jednom na godinu možete si priuštiti taksi. Ako ste ipak previše škrti za to, tijekom noći sigurno ćete naći "žrtvu" koja će vam se smilovati i vratiti vas kući.
4. Zaposlite usta nečim drugim, a ne hranom. Pronađite zanimljivu osobu s kojom ćete se zabaviti i od nje doznati nešto novo da se večer ne pretvori u najobičnije prežderavanje.
5. Ako inače ne pijete, na dočeku popijte barem čašu šampanjca. Naravno, gosti na zabavi koji teturaju i povraćaju, nikad nisu dobrodošli, ali nitko ne voli niti "mrtva puhala".
6. Ponovimo još jednom, nikako nemojte popiti pola boce votke jer to vas sigurno neće učiniti zvijezdom večeri. Osim ako ne želite da se o vama još danima priča kao "onom".
7. Probajte zaboraviti svoju nesretnu ljubav, minus na računu i političare koji ionako uvijek daju samo lažna obećanja. Popis vaših briga sigurno je dug, ali pokušajte ih zaboraviti i samo uživajte.
8. Svakako zaplešite. Ako vam je neugodno početi, razmislite je li vam simpatičniji onaj tko stoji u kutu ili opušteni gosti koji se uistinu znaju zabavljati.
9. Ako još niste našli srodnu dušu, možda je baš novogodišnji doček odlična prilika za upoznavanje. Dajte priliku simpatičnom samcu koji vam želi prići.

Ili , jednostavno, priđite sami onom tko vam se sviđa.
10.

Ili , otkažite sve dogovore, isključite telefone, obucite omiljenu pidžamu i pustite kakvu lijepu glazbu. Uopće ne gledajte na sat i za promjenu prespavajte doček Nove godine.

 

 

 

 

Večeernji list

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku