hamburger-icon

Kliker.info

Davor Dragičević: Pozivam sve ljude, bez obzira na vjeru i naciju, na skup 5. oktobra

Davor Dragičević: Pozivam sve ljude, bez obzira na vjeru i naciju, na skup 5. oktobra

29 Septembra
03:56 2018

Veliki broj građana Banja Luke u petak se okupio na 187. danu skupa “Pravda za Davida” kojim se Davor Dragičević bori da sazna istinu o ubistvu njegovog sina Davida.

Davor Dragičević je večeras pozvao sve ljude, bez obzira na vjeru i naciju, na “treći i zadnji skup”, koji će se održati 5. oktobra, s početkom u 18 časova.

“To je skup istine, pravde, mira i ljubavi. Sve će biti mirno i dostojanstveno, mi nismo kao oni. Niko u ovoj državi nema pravo da zabrani skup. Svi imaju pravo da taj dan budu sa nama”, poručio je Davor, a prenosi BN TV.

On je dodao da svako ima pravo da traži bolje jutro i sutra za svoju djecu.

“Meni sedam mjeseci nema ni jutra, ni ponoći, ni svitanja. Ali ima i biće za ono što nam je najvažnije. Ono što je ocu najvažnije – sin i prezime. Što je majka devet mjeseci nosila”, zagrmio je Davor sa trga.

Rekao je da njegov sin imao osmijeh kakav oni ni njegova pokoljenja nikada neće imati.

“Imao je tako zarazan osmijeh da kada sam bio najneraspoloženiji vraćao me u život. Kad ga vidim svi problemi nestanu. Sada ga nema, ali sam mu obećao na grobu da ću sve riješiti i pravdi ih privesti”, rekao je Davor.

Ponovio je da su ga “ubili, silovali i uništili mu čitavo tijelo”. Rekao je da se jednog dana mora ispovijediti, ali da boga ne prizna. Kaže da jedina osoba kojoj se može ispovjediti je ubijena, a druga kojoj se mora ispovijediti je kćerka Teodora.

(Kliker.info-RS)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku