hamburger-icon

Kliker.info

Daily Mirror o Asmiru Begoviću : Nicolle ispričala kako su se upoznali ?!

Daily Mirror o Asmiru Begoviću : Nicolle ispričala kako su se upoznali ?!

31 Decembra
16:31 2014

AsmirNicolle2Britanski Daily Mirror objavio je zanimljiv tekst o bh. golmanu Asmiru Begoviću, odnosno o tome kako je bh. reprezentativac upoznao svoju suprugu Nicolle.On ju je prvi put sreo kad ju je izvukao iz tučnjave u baru.

Bh. internacionalac (27) pitao je suprugu Nicolle da izađu nakon što ju je viteški spasio i izvukao iz bara 2006. godine. Sada, osam godina kasnije, par je u sretnom braku i imaju kćerku.Nicolle je ispričala kako se zaljubila u Asmira nakon njegovog viteškog djela.

– Moji prijatelji izlazili su u petak navečer, a ja sam odlučila da ne idem s njima. Međutim, moj očuh je rekao da mi treba malo zabave. Da nisam izašla te noći, vjerovatno ne bih upoznala Asmira. Nismo baš bili u finom baru, pa je na plesnom podiju izbila tučnjava. Moji prijatelji i ja smo se pokušavali udaljiti kad sam osjetila ruku oko struka i neko me je izvukao izvan opasnosti. Bio je to visoki gospodin i kada sam se okrenula vidjela sam Asmira.

Pitao me jesam li dobro i rekao mi da je zapravo htio razgovarati sa mnom, pa da je tučnjava bila dobar izgovor. Da budem iskrena, nisam znala ko je on nego sam morala provjeriti na Internetu kad sam došla kući. Sjećam se da sam prijateljima govorila “zašto je morao biti nogometaš”, a sad mi je drago što ga nisam odbila.

Asmir je bio gentleman i te noći Nicolle poslao kući taksijem, ali ona priznaje da joj se već dopao.

– Kada sam došla kući rekla sam mami da sam možda upoznala budućeg supruga.Nicolle i Asmir vjenčali su se u Londonu 2011. godine, a njihova kćerka Taylor rođena je 2009. godine. (Kliker.info-Doznajemo)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku