hamburger-icon

Kliker.info

Čudo u Kentuckyju : Sedmogodišnja djevojčica koja je preživjela avionsku nesreću osjeća se dobro (Video)

Čudo u Kentuckyju : Sedmogodišnja djevojčica koja je preživjela avionsku nesreću osjeća se dobro (Video)

03 Januara
22:05 2015
roditelji777

Marty Gutzler i K imberly Gutzler, roditelji preživjele djevojčice Photo BND

Sedmogodišnja djevojčica ne samo da je prživjela u avionskoj nesreći u kojoj su poginule četiri osobe u petak u Sjedinjenim Američkim Državama, već se izvukla iz trupa i tražila pomoć.U petak oko 18.30 sati, djevojčica je pokucala na vrata Larryja Wilkinsa, koji je gledao televiziju, ispričao je on u telefonskom razgovoru na televizijskom kanalu NBCNews.

“Ona je puno krvarila po nogama i licu, i nos joj je bio u krvi. Bila je bosa i imala je samo jednu čarapu”, ispričao je 71-godišnji Wilkins, koji živi u Buskberry Trailu u Kentakiju.”Ispričala mi je da su njeni majka i otac mrtvi, da je doživjela avionsku nesreću i da je avion bio na leđima”, dodao je on.

“Pitao sam je kako joj mogu pomoći, toaletnom rukavicom sam je očistio i pozvao 911 (broj spasilaca u Sjedinjenim Američkim Državama)”, ispričao je još Wilkins.Policija je pronašla olupinu aviona u šumovitom području, rekao je narednik Dean Patterson policije države u zvaničnom saopštenju.

“Istražioci su potvrdili da su četiri osobe poginule na mjestu nesreće, pilot i tri putnika”, precizirala je policija.Djevojčica je odvezena u bolnicu da joj se ukaže pomoć, međutim, prema policiji njen život nije u opasnosti. (Kliker.info-agencije)

 

 

Sedmogodišnja djevojčica ne samo da je prživjela u avionskoj nesreći u kojoj su poginule četiri osobe u petak u Sjedinjenim Američkim Državama, već se izvukla iz trupa i tražila pomoć.

U petak oko 18.30 sati, djevojčica je pokucala na vrata Larryja Wilkinsa, koji je gledao televiziju, ispričao je on u telefonskom razgovoru na televizijskom kanalu NBCNews.

“Ona je puno krvarila po nogama i licu, i nos joj je bio u krvi. Bila je bosa i imala je samo jednu čarapu”, ispričao je 71-godišnji Wilkins, koji živi u Buskberry Trailu u Kentakiju.

“Ispričala mi je da su njeni majka i otac mrtvi, da je doživjela avionsku nesreću i da je avion bio na leđima”, dodao je on.

“Pitao sam je kako joj mogu pomoći, toaletnom rukavicom sam je očistio i pozvao 911 (broj spasilaca u Sjedinjenim Američkim Državama)”, ispričao je još Wilkins.

Policija je pronašla olupinu aviona u šumovitom području, rekao je narednik Dean Patterson policije države u zvaničnom saopštenju.

“Istražioci su potvrdili da su četiri osobe poginule na mjestu nesreće, pilot i tri putnika”, precizirala je policija.

Djevojčica je odvezena u bolnicu da joj se ukaže pomoć, međutim, prema policiji njen život nije u opasnosti.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku