hamburger-icon

Kliker.info

Ćiro Blažević : Moram dobro razmisliti o svojoj budućnosti (Video)

Ćiro Blažević : Moram dobro razmisliti o svojoj budućnosti (Video)

19 Novembra
05:15 2009

Ćiro Blažević se na press konferenciji sudario s nekoliko neugodnih pitanja, ali većinu novinara je zanimalo – ima li u njemu snage za još jedne kvalifikacije.- Prerano je za takve odluke, moram dobro razmisliti o svojoj budućnosti. U ovom času nemam snage; ja sam demoralizirani, stari čovjek, koji nije uspio. Da, nisam uspio i nisam pametan – imam li moralno pravo nastaviti jednu tešku misiju.Većina novinara pokušala je obodriti Ćiru:  – Za 1,5 godinu, koliko sam ovdje, nitko nije viknuo “Ćiro pederu”. Govorite o mojem labuđem pjevu, ali – labud dugo riče.Ćiro će zaključiti: Dobili smo najtežeg suparnika i ostali bez četvorice ključnih igrača. Imali smo strašan peh, jer da smo bili u kompletnom sastavu, bila bi to druga pjesma. Ali, Portugal je velika reprezentacija i ovo je jedan od najtužnijih trenutaka u mojoj karijeri. Najtužniji sam zbog publike, koja je podržavala svoju reprezentaciju čak i kada je bilo jasno da nećemo uspjeti. A nisam napravio niti jednu pogrešku…

Je li sudac Rosetti i večeras bio “papak”?                – Ne želim komentirati suđenje, ali nije nam bio sklon. Bosna još nema autoritet takve vrste. Vjerojatno ste registrirali da su Portugalci igrali rukom prije nego što su zabili gol. Sudac je to previdio, pustio je akciju, ali ne “vadim” se na takve stvari… Oni su jednostavno veća, zrelija i bolja reprezentacija.
BiH je dobra, ali Portugal je prejak             Carlos Quieroz bio je impresioniran ambijentom, jedino mu je smetao loš teren. Ali, nakon ovakvog rezultata, koga briga za teren.- Bosna je dobra momčad, ali Portugal je prejak za njih jer imamo eksplozivnu kombinaciju sampouzdanja, želje i odlučnosti. Također imamo i iskustva koje je potrebno na ovoj razini, a i uvijek je lakše kada ostvarite pobjedu u prvoj utakmici. Moram čestitati svojim igračima na nadahnutoj predstavi. Bosna će s druge strane steći poštovanje što je ovako daleko dogurala i time što se pokazala kao tvrd protivnik – rekao je Queiroz (Kliker.info-Jutarnji list)

 

 

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku