hamburger-icon

Kliker.info

Čedomir Jovanović: “Glava Milorada Dodika je na poslužavniku Aleksandra Vučića”

Čedomir Jovanović: “Glava Milorada Dodika je na poslužavniku Aleksandra Vučića”

01 Oktobra
04:56 2017

Čedomir Jovanović u dramatičnom intervjuu za najnoviji ”Nedeljnik” govori o svojoj ulozi na političkoj sceni od devedesetih, šta nam se u međuvremenu desilo, pa sve do današnjih optužbi da podržava režim Aleksandra Vučića.

Na opaske prije svega opozicione javnosti da ne zna da li je Čedomir Jovanović danas vlast ili opozicija, lider LDP-a odgovara da naravno svi znaju gdje je, tamo gdje je uvijek bio.

“Oni su mene smjestili u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu”, rekao je Jovanović i naglasio i da Aleksandar Vučić i Boris Tadić znaju na kojoj je poziciji.

“Zna i Vučić gdje sam ja. Posebno dok izgovara rečenice koje sam toliko puta rekao prije njega. Zna i Tadić gdje sam ja, dok se davi u svojoj jalovosti i inferiornosti”, naveo je Jovanović.

On je konstatovao da ti koji ga optužuju da podržava ovu vlast, zapravo ne znaju gdje je Vučić.

“Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija da iskoristi nesposobnost svih drugih”, ocijenio je lider LDP-a.

Jovanović je takođe i prokomentarisao i odnos Milorada Dodika i Aleksandra Vučića, nazvavši ih dvojicom srpskih lidera:

“Mi imamo dva srpska lidera – Dodika i Vučića. Pri čemu jedan drugog ne mogu da podnesu. Vučić činjenicu da postoji još neko pored njega, a Dodik pošto nije glup, situaciju u kojoj je njegova glava na Vučićevom poslužavniku”.

Čedomir Jovanović je za najnoviji ”Nedeljnik” još govorio svojevrsnom obračunu sa svima, govorio o Vučiću i do kada će ostati na vlasti, zašto je toliko protiv Saše Jankovića i opozicionog okupljanja u Beogradu, kada će i kako biti riješena sudbina Kosova, hapšenju Slobodana Miloševića, slučajnom susretu sa Zoranom Babićem u najluksuznijem restoranu na Paklenskim ostrvima, zašto je svojevremeno odbio podršku Dude Ivkovića, koja jedina dva politička lidera u Srbiji nije stvorila Državna bezbjednost, šta mu je Đinđić otkrio o Demokratskoj stranci, kako opozicija zamišlja slobodu medija, šta je Dačić trebalo da pokaže Trampu umjesto ”Informera” i zašto Srbiji više nisu potrebne ni političke stranke ni izbori…

(Kliker.info-SB-BN TV)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku