hamburger-icon

Kliker.info

Čavić najavo najavio nove proteste opozicje : Na Trgu Krajine bili natjerani, a u banjalučkom Parku slobodni građan (VIDEO)

Čavić najavo najavio nove proteste opozicje : Na Trgu Krajine bili natjerani, a u banjalučkom Parku slobodni građan (VIDEO)

16 Maja
13:19 2016

novi3Ukoliko ne bude uvaženo svih šest u subotu iznesenih zahtjeva ponovo slijedi okupljanje na ulicima. Nije isključena ni mogućnost da protesti opozicije budu organizovani i u drugim gradovima Republike Srpske.

Najavljeni su drugačiji oblici borbe. Narednih dana biće objelodanjeni svi detalji.

Dragan Čavić, predsjednik NDP-a rekao je juče da su na Trgu Krajine bili natjerani, a u banjalučkom Parku slobodni građani. Opoziciona analiza nakon protesta govori da je u Parku Mladen Stojanović bilo oko 18.000 ljudi.

Lider NDP-a juče je MUP Republike Srpske podnio zahtjev za krivičnu istragu protiv njega i drugih lidera opozicije zbog navoda pojedinih medija da je njihov protest finasnirala fondacija Soroš sa 100 hiljada dolara.

Čavić od policije traži da budu ispitani Stefan Karganović za kojeg sumnja da je inicijator dezinforamcija plasiranih dan uoči protesta opozicije, Nenad Stevndić, Luka Petrović, Dobrila Govedarica i čelni ljudi RTRS, SRNE, beogradskog Informera i Presrs.ba.

Čavić je najavio da će u naredon periodu javnosti predstaviti dokaze da su mnoge osobe bile primorane da dođuna miting vlasti pod prijetnjom da će izgubiti posao u javno sektoru.

(Kliker.info-BN TV)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku