hamburger-icon

Kliker.info

Ćamil Duraković demantovao izjave o porazu : U Srebrenici još nije poznat pobjednik

Ćamil Duraković demantovao izjave o porazu : U Srebrenici još nije poznat pobjednik

03 Oktobra
05:57 2016

Dure44Prema podacima iz izbornog štaba kandidata Mladena Grujičića zajednički kandidat srpskih stranaka u Srebrenici je osvojio 2.600 glasova više od Ćamila Durakovića.

S druge strane, Duraković očekuje glasove poštom i osobe koje su glasale u odustvu, a u izjavi za naš list oštro je demantirao izjave u nekim medijima da su glasovi poštom i u odsustvu nedovoljni kako bi neutralisao rezultate Grujičića, a što su navodno potvrdili iz Durakovićevog izbornog štaba.

– Nećemo objavljivati pobjedu jer je ovdje riječ o redovnim biračima. Mi smo svjesni toga. I prošle izbore 2012. je kandidat SNSD-a u ovo doba objavio pobjedu. Ono što mi očekujemo su rezultati glasanja u odsustvu i putem pošte. To je još oko 50 posto biračkog tijela ovdje u Srebrenici – rekao je Duraković dodajući da će ovo biti tijesni izbori.

Govoreću o atmosferi u Srebrenici, Duraković nam je kazao da se na ulicama već čuju“ urlanja“ pristalica protukandidata, što, kako kaže Duraković, dovoljno govori o tome kakva bi atmosfera u ovom gradu vladala u slučaju da pobjedi Grujičić.

(Kliker.info-Bportal)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku