hamburger-icon

Kliker.info

Božo Ljubić neće doći na sastanak hrvatskih lidera u Širokom Brijegu

Božo Ljubić neće doći na sastanak hrvatskih lidera u Širokom Brijegu

27 Avgusta
18:07 2007

Iako su mu Predsjedništvo i Nacionalni odbor HDZ-a 1990 na subotnjoj sjednici u Kupresu dali ovlaštenje da potpiše Deklaraciju – Izjavu o ustavnim promjenama u BiH, predsjednik HDZ-a 1990 Božo Ljubić neće se pojaviti na sastanku lidera hrvatskih stranaka i Narodne stranke Radom za boljitak koji će biti održan sutra u restoranu "Borak" u Širokom Brijegu.
To je u izjavi za naš list potvrdio i sam Ljubić, ističući da neće moći doći zbog ranije preuzetih obaveza. Navodno je riječ o obavezama na Sveučilištu u Mostaru. Ljubić nam je rekao da će na sastanak poslati svog izaslanika.
Činjenica da Ljubić neće prisustvovati sastanku lidera hrvatskih stranaka znači da Deklaracija – Izjava o ustavnim promjenama, suprotno očekivanjima i najavama organizatora, Narodne stranke Radom za boljitak, neće biti potpisana ni ovog puta.
Tako će, nakon što je predsjednik HDZBiH Dragan Čović izostao sa sastanka hrvatskih lidera u Posušju, ovo biti drugi put da se otkazuje potpisivanje Deklaracije.

(Dnevni avaz)

Dolazi i Ivan Musa

Portparol HDZBiH Mišo Relota potvrdio je jučer za "Avaz" da će se Dragan Čović sigurno odazvati sastanku u Širokom Brijegu.
Kako saznajemo, ovaj sastanak hrvatskih lidera bit će proširen učešćem novih stranaka. Tako će se na sastanku, pored predstavnika HDZBiH, HDZ-a 90, HSP-a, HSS-a i Narodne stranke Radom za boljitak, pojaviti i predsjednik HKDU Ivan Musa, a moguće i predstavnici drugih hrvatskih partija.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku