hamburger-icon

Kliker.info

Bosanski Nostradamus Omer Titorić : Kiša koja nas plavi Božija je kazna koja se s razlogom spušta na tačno određene lokacije !

Bosanski Nostradamus Omer Titorić : Kiša koja nas plavi Božija je kazna koja se s razlogom spušta na tačno određene lokacije !

19 Oktobra
06:53 2015

omerPrije nego što se obistine i zadese nas, katastrofe koje nesmiljeno pogađaju našu planetu, prvo se u detaljnim slikama i vizijama odigraju u glavi Višegrađanina Omera Titorića. Čovjek je to koji uvijek naglašava da nije vidovnjak; smeta mu i Nostradamusom što ga zovu, prorokom i čudotvorcem. Ne propušta nijednu priliku da naglasi kako je on samo jedan običan čovjek koji eto, ima spoosbnost da predvidi neke događaje.

Bog je strašno ljut!

U više navrata pisali smo o njegovim vizijama. Uvijek su to slike katastrofe koje se obistine. Titorić ih nekim čudom godinama prije vidi. U jednom od svojih intervjua za Auru, godine 2006. Titorić je kazao da nas 2011. očekuje havarija atomskih centrala i pogibija velikog broja ljudi. Zaista, mart 2011. godine – bio je nuklearni pakao za Japan. Eksplozija nuklearnog postrojenja „Fukušima” dovela je do curenja radioaktivnog materijala i straha od novog Černobila.

U narednom intervjuu kojeg smo objavili u decembru 2007. godine, pod naslovom “Evropa pod vodom”, Titorić je nagovijestio: “Evropu će zahvatiti takve poplave kakve ljudski um nije upamtio. I još jedanput je potvrđeno da njegove najave ne treba olako shvatati.

Najavio je Titorić i mnoštvo drugih događaja. Svaki se odigrao po “scenariju” kakav je slikovito najavio baš on.

Nedavno je imao nove vizije uz pomoć kojih je spoznao zbog čega nas kiše i poplave ne ostavljaju na miru. Saznanje i poruke za koje mu je rečeno da treba prenijeti ljudskom rodu, odlučio je podijeliti s čitateljima Aure.

– Od postanka svijeta pa naovamo, čovječanstvo je uvjeravano i sa tim ubjeđenjm i danas živi, da je naš Stvoritelj milostiv. Međutim, naš Gospodar je strašno ljut na nas.

– Mi se stalno dijelimo, po vjeri i naciji, a On je naredio slogu i ljubav među svima nama. No, ljubavi je sve manje. Mržnja preovladava. S nama upravljaju neke sekte i manipulatori.

Ciljane lokacije

– Ja, vizionar, čovjek sposoban da vidim dalje i više od drugih, kunem se da će nam svima svanuti ako sve naše vođe “pošaljemo” negdje, bilo gdje, samo da nas zauvijek napuste.  To je jedini spas za čovječanstvo.

– Slijep je i nesposoban da vidi da ove kiše što padaju – ne padaju kao nekad. Prosto, kao da se nebo otvori i talas nas poklopi. Stariji bi ljudi rekli: “Pada ko iz kabla”. Ali, pada ona mnogo gore i drugčije, i to po ciljanim mjestima.

Sve su to lokacije gdje su se borbe vodile, kuda je vojska prolazila, gdje se dječija i ljudska krv, suze i patnja proljevala. Riječ je o nevinim žrtvama, a toga nažalost ima na mnogim mjestima u BiH. Treba proći još dosta vremena da se brda, doline i planine speru od ljudske krvi. Mnoga mjesta kiša pere, posebno uz Lim, niz Drinu, Neretvu, Savu, Unu, Bosnu… Svaka kuća gdje je neko ubijen je prokleta. Zapamtite dobro:”Oteto je prokleto”.

– Dosta je nepravde na ovim prostorima učinjeno, a naši nas političari još “pale” na guranje. Savjetujem svima da okaju svoje grijehe, pokaju se za prošlost i svaki sramni akt učinjen. Recite STOP nacionalizmu, izbacite iz sebe otrov, a u srca ljubav udahnite.

– Na kraju bih još samo rekao da ja možda neke od najavljenih događaja neću ni doživjeti. Počet će krajem ove godine i neće prestajati – razorne oluje, cunami, cikloni, poplave, zemljotresi, havarije u nuklearnim centralama…U nekim od narednih brojeva Aure, detaljnije ću opisati ono što nas/vas čeka…- najavljuje Omer.

(Kliker.info-Aura)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku