hamburger-icon

Kliker.info

Bosanac ubijen u Houstonu: Aljošu Memovića bivša djevojka dočekala s pištoljem na parkingu !

Bosanac ubijen u Houstonu: Aljošu Memovića bivša djevojka dočekala s pištoljem na parkingu !

20 Maja
15:40 2016

aljosa12Aljošu Memovića zvanog Al (29), podrijetlom iz BiH, ubila je bivša djevojka, Amerikanka Veronica Erin Staley (34).Sve se dogodilo usred dana u američkom Houstonu kada je Memović izašao da se, očito po prethodnom dogovoru ispred teratane “One2One”, nađe s bivšom djevojkom, ali je susret ubrzo prerastao u krvoproliće.

Memović, inače bivši bolničar, posljednjih godinu dana radio je u kompaniji “TelePacific Communications”, gdje su šokirani viješću o njegovmo ubojstvu.
– Ovo je strašna tragedija. Svi smo u šoku, izjavio je Brad Mitchell, predsjednik kompanije, koji je ujedno i primio Memovića na posao u prodaji. O ubijenom svi imaju samo riječi hvale.

– Memović nije imao neprijatelja. Imao je pozivajući sjaj koji bi napravio da se svatko pokraj njega osjeća sigurno i poštovano. Bio je inteligentan, marljiv, ljubazan, velikodušan i uvijek nasmijan – kažu kolege.

Ubojstvo su snimile i nadzorne kamere, a na snimci se vidi Veronica, u sportskoj opremi, kako s pištoljem u ruci napušta mjesto zločina. Snimio ju je i slučajni prolaznik pri utrčavanju u vozilo hyundai genesis crne boje. Ona je uhićena nešto kasnije u svojoj kući, u sjeverozapadnom Houstonu. Policija je u njezinom vozilu i pronašla sporni pištolj.

Pritisnuta dokazima, ona je na saslušanju priznala ubojstvo bivšeg momka.Kako su zabilježile kamere, prethodno ga je sat vremena čekala u vozilu i čim joj je prišao, počela je pucati. Policija je navela da ovaj nesretni par nije bio među članovima One2One Training Center, a niti su u teretani bili prije pucnjave.Svjedok Jeb Hutton se zatekao u kobnom trenutku na parkiralištu pa je, nakon pucnjeva, čuo glasne vapaje: Bože moj!

(Kliker.info-VL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku