hamburger-icon

Kliker.info

Bliski susret u Čeliću : Svatovi iz Federcaije BiH i Republike Srpske očitali lekciju političarima

Bliski susret u Čeliću : Svatovi iz Federcaije BiH i Republike Srpske očitali lekciju političarima

05 Avgusta
19:36 2014

svatovi23Ovo doba godine već tradicionalno je vrijeme svadbi u Bosni i Hercegovini.Na putevima gotovo svakodnevno možete vidjeti poneku svadbenu kolonu automobila. Tako su neizbježni i susreti kolona vozila.Jedan zanimljiv susret svatova desio se u Čeliću. Susreli su se svatovi iz Federacije i Republike Srpske, što je zabilježio Edin Smajlović. -Fino čestitali, nazdravili jedini drugima i – svako svojim putem, najkraći je opis ovog susreta. To je za Bportal.ba potvrdio Izudin Okanović, otac mlade, pred čijom se avlijom desio ovaj susret. -Čestitali smo jedni drugima, rukovali se, fino se pozdravili, oni meni zaželjeli sreću, ja njima. Tako je uvijek bilo u Bosni, kazao je Okanović za Bportal.ba. Slušajući šta pojedini političari pričaju ili čitajući komentare na društvenim mržama, moglo bi se zaključiti kako Srbi i Bošnjaci jedva čekaju priliku da se posvađaju jedini s drugima. U stvarnom životu, među običnim ljudima, stvari stoje drugačije. Makar kad se veselimo.  (Kliker.info-Bportal)

Podijeli

5 0 komentara

 1. Narongpon
  Narongpon 24 Avgusta, 17:56

  Ovo su Bošnjaci (kako se sada moderno njaviazu Bosanski Muslimani) i nemaju veze sa Kosovom!Zato komentatori ohladite malo,ljudi se vesele kako hoće,šta ima kome da smeta!

  Odgovori
 2. Malerie
  Malerie 27 Avgusta, 03:11

  That kind of thikning shows you're on top of your game

  Odgovori
 3. Kaleigh
  Kaleigh 16 Februara, 15:54 Odgovori
 4. Kamariah
  Kamariah 18 Februara, 14:44

  Stefano Petroni ha detto:Sono l'unico che ha notato che tra i marhci degli altri siti di promozione dei vari paesi non c'e8 (a ragione) nulla per l'Italia?

  Odgovori
 5. Eliisabet
  Eliisabet 22 Marta, 17:49

  Thakns for taking the time to post. It's lifted the level of debate

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku