hamburger-icon

Kliker.info

Blagoje Grahovac : Građani treba da postave pitanje – gdje su pare ?

Blagoje Grahovac : Građani treba da postave pitanje – gdje su pare ?

04 Novembra
06:08 2016

grahovac321Bosna i Hercegovina neće imati mir dok iz državne vlasti ne odstrani Bakira Izetbegovića, Fahrudima Radončića i Milorada Dodika, rekao je za BN televiziju analitičar geopolitike Blagoje Grahovac.

“Narod ne treba da vjeruje političarima koji svoju vlast zasnivaju na priči o ugroženosti i opstanku sopstvenog naroda, jer su narod i država ugroženi upravo od onih koji to pripovjedaju.Građani treba da postave pitanje – gdje su pare”, naglašava Grahovac.
Srbi u BiH mogu biti sigurni da će, umjesto što misle, da će ih “majka Rusija” zaštiti od Bošnjaka i Hrvata za jedan mali dogovor Putin – Erdogan, kako je naglasio Grahovac, Putin žrtvovati kao jednu malu slamku.

“Isto tako Bošnjaci iz BiH, koji su odani Erdoganu kao sultanu koji je isfingirao puč, moraju znati da će ih isto tako Erdogan žrtvovati kao slamku za jedna mali dogovor sa Putinom”, istakao je Grahovac za BN televiziju.

Komenatrišući referendum u Republici Srspkoj, Grahovac je rekao da je to nije bio referendum o Danu Republike Srpske, već referendum za lokalne izbore, jer je vladajuća partija bila u problemima.

“Pozvati narod da je ugrožena Republike Srpska, te na taj način dobiti izbore. To je prevara naroda”, zaključio je Grahovac.

Komentarišući odnose u regionu Grahovac je naglasio da premijer Srbije Aleksandar Vučić što prije treba da se `odmakne` od predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

(Kliker.info-BN TV)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku