hamburger-icon

Kliker.info

Biden krenuo oštro : “Ako američki narod želi predsjednika koji je uzrok podjela ne trebaju mene, imaju Donalda Trumpa” (Video)

Biden krenuo oštro : “Ako američki narod želi predsjednika koji je uzrok podjela ne trebaju mene, imaju Donalda Trumpa” (Video)

19 Maja
08:41 2019
US Vice President Joe Biden clenches his fist as he speaks to a U.S. Australian business roundtable in Sydney, Australia, Monday, July 18, 2016. Biden is in Australia for four days as part of a tour of the Pacific.(AP Photo/Rob Griffith)

Bivši  američki potpredsjednik Joe Biden je osudio “ljutnju” u vlastitoj Demokratskoj stranci i obećao raditi na jedinstvu zemlje nakon predsjednika Donalda Trumpa. 

Kako javlja Hina Biden je na skupu u centru Philadelphije prozvao Trumpa kao glavnu osobu koja je odgovorna za podjele u zemlji. 

Kritizirao je međutim i demokratske predsjedničke kandidate, sugerirajući da njihova ljutnja na Trumpa nije dovoljna za pobjedu na predsjedničkim izborima iduće godine. 

Biden je rekao da je njegova poruka izravno upućena demokratima, republikancima i neovisnim glasačima.

“Zemlja je umorna od podjela, borbi, djetinjastog ponašanja”, rekao je Biden na svom prvom velikom predizbornom skupu na kojem je bilo oko 6000 ljudi.

“Ako američki narod želi predsjednika koji je uzrok podjela, vlada sa stisnutom šakom i tvrdim srcem kako bi ocrnio svoje protivnike i širio mržnju – ne trebaju mene, imaju predsjednika Donalda Trumpa”, rekao je masi Biden.

Naglasio je da je Trump prijetnja demokraciji zbog njegovih napada na pravosuđe, Kongres i novinare.

“Tirani i diktatori čitavog svijeta koriste isti jezik kako bi ugušili oporbu”, rekao je Biden.

c

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku