hamburger-icon

Kliker.info

Beogradski režiser Gorčin Stojanović :”Smrt patrijarha Irineja nije moj gubitak, moj gubitak je odlazak Muje Nadarevića!”

Beogradski režiser Gorčin Stojanović :”Smrt patrijarha Irineja nije moj gubitak, moj gubitak je odlazak Muje Nadarevića!”

23 Novembra
05:34 2020

Gorčin Stojanović, beogradski filmski i pozorišni režiser, rođen u Sarajevu, gostovao je  u emisiji “Utisak nedelje” na Novoj televiziji.

Na pitanje urednice i voditeljice Olje Bećković da se osvrne na događaje u posljednja tri dana vezane za smrt parijarha Irineja, Stojanović je kazao da on nije najbolji sugovornik na tu temu jer nije “pobožan čovek”.

“Kao takvom meni patrijarh Irinej nije nikakav gubitak. Prije nekoliko sati umro je glumac Mujo Nadarević, jedan fantastičan Sirano, sjajan Pomet, veličanstven Tristan (aluzija na neke od velikih glumačkih uloga koje je Nadarević ostvario u pozorištu, op. “SB”) i to je moj veliki gubitak”, kazao je Gorčin Stojanović.

On je dodao da je imao drugačiju emociju nakon smrti prethodnog patrijarha SPC Pavla, ali da je apsolutno za to da se smrt patrijarha Irineja tretira sa dužnim pijetetom. “Jesu li to tri dana opštenacionalne žalosti, o tome možemo razgovarati”, dodao je Stojanović.

(Kliker.info-Start)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Nezavisni komentator iz daleka
    Nezavisni komentator iz daleka 24 Novembra, 21:16

    Nije ni vecini ljudi tvoja izjava uopste bitna. A jos vecoj vecini si ti skroz nebitan i nepoznat lik…

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku