hamburger-icon

Kliker.info

Baždarević u Sarajevu : Na posao krećem već danas

Baždarević u Sarajevu : Na posao krećem već danas

16 Decembra
17:22 2014

MesaBeg12Novi selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević danas je razgovarao sa čelnicima Nogometnog saveza BiH (NSBiH). Baždarević je doputovao u prijestolnicu BiH iz Francuske da bi razgovarao sa čelnim ljudima krovne nogometne  institucije BiH o detaljima ugovora, članovima stručnog štaba i nastavku kvalifikacija za evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Po okončanju sastanka, novi selektor ”Zmajeva” se prvi put obratio bh. medijima, ali nije želio govoriti o detaljima razgovora sa čelnicima NSBiH.

– Nije vrijeme da razgovaramo o detaljima mog razgovora s ljudima u NSBiH. Ono što vam mogu reći jeste da mi je drago što sam dobio povjerenje Saveza i da sam uzbuđen što ću uskoro početi raditi s našim nogometašima. Važno mi je da sam selektor i da se spremimo što bolje za nastavak kvalifikacija – izjavio je Baždarević.

Naglasio je da NSBiH sigurno neće imati problema da ispuni uvjete koje je postavio.

– Uvjeti koje sam postavio NSBiH nisu teški za ispuniti. Danas je moj prvi radni dan u reprezentaciji, a sada ću ostaviti malo vremena da se radujem što sam selektor. Uskoro ćemo napraviti plan i početi se spremati za prvu utkamicu – zaključio je Baždarević. (Kliker.info-Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku