hamburger-icon

Kliker.info

Balkanski Eskobar iza rešetaka : Pogledajte snimak hapšenja Dragoslava Kosmajca (Video)

Balkanski Eskobar iza rešetaka : Pogledajte snimak hapšenja Dragoslava Kosmajca (Video)

09 Novembra
16:06 2014

Kosmajac21Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je jutros uhapšeni Dragoslav Kosmajac osumnjičen za krivična djela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja podstrekavanjem, prevare i protivpravnog zauzimanje zemljišta u sticanju sa krivičnim djelom falsifikovanje isprave.Osim Kosmajca, u Beogradu su uhapšena i lica čiji su inicijali D.M. /59/ osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja, M.R. /42/ osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja pomaganjem i V.B. /64/ zbog krivičnog djela prevara, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U saopštenju se navodi da su u Sremskoj Mitrovici uhapšena lica čiji su inicijali B.Š. /51/ i Ž.Š. /54/, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje isprave, kao i B.S. /37/ i D.J. /49/, zbog krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja.Dragoslavu Kosmajcu je danas određeno 48-očasovno zadržavanje i on će u tom roku biti saslušan pred tužiocem, kao i kod sudije za prethodni postupak, koji će donijeti odluku o određivanju pritvora.S obzirom da su advokati već dva mjeseca u štrajku, Kosmajcu i ostalima postavljeni su branioci po službenoj dužnosti, koji su odlučili da rade, javljaju mediji.

Dragoslava Kosmajca je prije nekoliko mjeseci premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko-dilera u Srbiji.U Bijeloj knjizi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije iz 2001. navedeno je da je Kosmajac jedan od najznačajnijih trgovaca opojnim drogama.Beogradski mediji pisali su da je Dragoslav Kosmajac, prema podacima MUP-a, povezan sa međunarodnim krijumčarima narkotika i u Južnoj Americi, odakle, navodno, organizuje transporte velikih količina kokaina za Evropu, a odavno ima i uhodani kanal za krijumčarenje kokaina iz Turske, Bugarske i Makedonije, preko Crne Gore i Srbije, za zemlje zapadne Evrope. (Kliker.info-Srna)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku