hamburger-icon

Kliker.info

Angelina Jolie : Moj film nije izopačen, neću uljepšavati zlo!

Angelina Jolie : Moj film nije izopačen, neću uljepšavati zlo!

18 Oktobra
21:34 2010

Nakon što su se svjetski mediji raspisali o intrigantnom zapletu u njezinu novom filmu, zbog čega je donesena skandalozna zabrana snimanja u Bosni i Hercegovini, koja je u međuvremenu i povučena, Angelina Jolie dala je ekskluzivni intervju za USA Today i konačno otvoreno progovorila o svom redateljskom prvijencu.

Ne sudite naslijepo                 – Pojavile su se zlonamjerne tvrdnje i glasine da ljubavna priča u mojem filmu počinje silovanjem i zlostavljanjem, što je laž. Moj film nije izopačena fantazija pa su nagađanja medija u ovom su slučaju bila potpuno pogrešna. Neću uljepšavati zlo koje se zbilo! – istaknula je Angelina, koja je bila zbunjena i šokirana zabranom snimanja u BiH.– Nadam se da ljudi neće suditi o filmu dok ga ne vide. Svoj sam prvi film odlučila snimiti na ovim prostorima kako bih podsjetila na ono što se dogodilo u bliskoj prošlosti te upozorila na žrtve koje su preživjele rat – objasnila je suosjećajno hollywoodska humanitarka koja, kako kažu glumci iz naše regije koji su angažirani za film, ne štedi novca kad je riječ o njihovu smještaju i honorarima.Filmska ekipa smještena je u apartmanima u luksuznim hotelima u Budimpešti, a honorari za film su vjerojatno najveći koje su ti glumci dosad dobili. Lijepa glumica progovorila je i o prvoj sceni svoje ljubavne priče o bosanskom Romeu i Juliji, koje glume Goran Kostić i Zana Marjanović.

Nema “mučnog” scenarija          – Prva se scena događa prije rata u jednom klubu, u kojem se dvoje zaljubljenih zabavlja uz pjesmu i ples. Njihova je veza tipična priča dvoje sretnih ljubavnika sve dok je ne obilježe ratne strahote. Zbog rata njihovi životu krenu posve drugim smjerom, rat ih razdvaja na vrlo surov način – rekla je Jolie, koja je prošli tjedan uputila otvoreno pismo udruzi “Žene – žrtve” u kojem im poručuje da se nemaju razloga pribojavati “mučnog” scenarija filma jer je sve što je o njemu dosad objavljeno – lažno. (Kliker.info-VL)

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku