hamburger-icon

Kliker.info

Angelina Jolie donirala 50.000 dolara za stradale u poplavama u BiH i Srbiji

Angelina Jolie donirala 50.000 dolara za stradale u poplavama u BiH i Srbiji

22 Maja
06:31 2014

Angelina21Angelina Jolie donirala je 50 hiljada dolara američkom Crvenom križu kako bi pomogla područjima Bosne i Hercegovine te Srbije koja su stradala u poplavama, stoji na njihovim službenim stranicama. “Angelina Jolie nastavlja demonstrirati svoju pomoć za one koji se suočavaju s krizom širom svijeta”, rekao je David Meltzer iz američkog Crvenog križa. “Ona je neumorna u svojim naporima da umanji ljudsku patnju, a mi smo joj zahvalni na njezinoj potpori”, dodao je.

“Tragično je da je područje, koje je proživjelo toliko sukoba i razaranja, sada pogodila prirodna katastrofa ove razine”, rekla je Jolie. “Moje misli su sa svim obiteljima koje su izgubile svoje domove i čija je egzistencija ugrožena.””Posebno sam zabrinuta zbog neposredne opasnosti za život koju predstavljaju mine i ostale eksplozivne naprave koje se nalaze na područjima opustošenima poplavama u Bosni. Međunarodna zajednica mora poduzeti potrebne mjere kako bi osigurala ta područja”, dodala je.
“Inspirirajuće je vidjeti ljude iz tih zemalja kako su složni i pružaju podršku svojim susjedima i građanima vlastite zemlje. Vrijeme je da i mi ostali poduzmemo isto te da im pomognemo da se oporave”, rekla je slavna glumica. (Kliker.info-Dnevnik)

Podijeli

Jedan komentar

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku