hamburger-icon

Kliker.info

Amerikanka Cesilie Carlton i Britanac Gary Hunt pobjednici Red Bull Clif Diving takmičenja u Mostaru

Amerikanka Cesilie Carlton i Britanac Gary Hunt pobjednici Red Bull Clif Diving takmičenja u Mostaru

16 Septembra
15:49 2017

Amerikanka Cesilie Carlton i Britanac Gary Hunt pobjednici su Red Bull Cliff Diving natjecanja u skokovima u vodu održanom na Starom mostu u Mostaru.

Spektakularno dvodnevno natjecanja završeno je finalnom serijom skokova u subotu pred više od petnaest hiljada gledatelja koji su se natiskali ispod Starog mosta, a najboljim su se pokazali Carlton kod djevojaka i Hunt u konkurenciji skakača.

Iako danas nije nastupala zbog ozljede koljena zadobivene prilikom probnog skoka u petak, Australka Rhiannan Iffland zadržala je vodstvo u ukupnom poretku, dok kod muškaraca vodi pobjednik mostarskog natjecanja Gary Hunt.

Posljednja stanica ovogodišnjeg prvenstva Red Bull Cliff Diving je vodopad Rininahue u Čileu, gdje će 21. oktobra biti okrunjeni ovogodišnji najbolji svjetski visinski skakač i skakačica.

Red Bull Cliff Diving ekstremni je sport čija se natjecanja održavaju od 2009. godine, a prvo natjecanje u Mostaru održano je 2015. godine.Najbolji svjetski skakači izvode spektakularne skokove s platforme visoke 27 metara, dok natjecateljice skaču s 21 metara visine.

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku