hamburger-icon

Kliker.info

Alija Kožljak: Moguć Treći svjetski rat u kojem neće biti neutralnih! Najkritičnije Kosovo, Crna Gora, pa tek BiH (Video)

Alija Kožljak: Moguć Treći svjetski rat u kojem neće biti neutralnih! Najkritičnije Kosovo, Crna Gora, pa tek BiH (Video)

06 Augusta
06:08 2022

Svijet je u ozbiljnoj opasnosti! Moguć Treći svjetski rat – niko ne može ostati neutralan! Svijet ide po tankoj liniji narušavanja mira i sigurnosti! Nancy Pelosi je narušila status quo! Na Tajvanu već imamo rat! Rusiji bi odgovaralo da se Kina uvuče u sukob! Otvaranjem novog sukoba Rusija bi profitirala u nesporazumima sa Kinom! Tenzije na Tajvanu mogu prerasti u oružani sukob! Zabrinjava me prekid odnosa na strateškom nivou Peking – Washington! Sukob između Rusije i Ukrajine će trajati godinama!

Srbija čeka priliku da uspostavi kontrolu nad Kosovom! Za 30 dana ponovo ćemo imati zveckanje oružjem na Kosovu! Kurti neće odustati od suvereniteta Kosova! Vučić indirektno obećao da će priznati Kosovo! Situacija najkritičnija na Kosovu, pa u Crnoj Gori, pa tek onda u BiH! U Crnoj Gori da nema NATO-a bjesnio bi građanski rat! SPC najsnažnije oružje Srbije u Crnoj Gori! Ako dođe do sukoba u regionu i BiH je u opasnosti! Međunarodna zajednica prati situaciju u BiH! NATO i EUFOR najveći garant sigurnosti u BiH! Rusiji nije u interesu da uloži VETO na mandat EUFOR-a u BiH! Ako Rusija uloži VETO NATO trupe dolaze u BiH, istakao je između ostalog za Face TV  šef Odsjeka za međunarodne odnose i evropske studije na Međunarodnom univerzitetu Burch i bivši vojni predstavnik Bosne i Hercegovine pri NATO-u Alija Kožljak.

(Kliker.info-Face TV)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku