hamburger-icon

Kliker.info

Zdravko Čolić: Ako u kući ne skinem cipele, nastaju problemi

Zdravko Čolić: Ako u kući ne skinem cipele, nastaju problemi

16 Februara
21:01 2012

Zdravko Čolić i njegova supruga Sandra imaju dvije kćeri Unu i Laru, koje obožavaju slušati tatu dok pjeva. Kako kaže Čolić, iako ih više zanima moderan techno, djelomično znaju i njegove pjesme .Kako je od supruge Sandre stariji 13 godina, puno je popustljiviji u odgoju djece. Tako kaže da u njihovoj porodici mama vodi računa o disciplini.Kada ga je prvi put ugledala, Sandra se zaljubila u Zdravka kao čovjeka, a ne pjevača. No, u njegovu je glazbenu priču morala ući, htjela ne htjela.'Moja supruga zna sve o meni. S njom dijelim sve u životu. Ispričam joj ja sve čega se sjetim, ali mnogih se stvari ne mogu sjetiti, dugačak je život bio. Ako bi me pitala, ja bih joj sve rekao’, ispričao je Zdravko za Gloriju.

Suprugu je upoznao u Brelima 1989. godine i od tada su nerazdvojni. Kao i svaki bračni par, i Sandra i Zdravko prolaze kroz prepirke.'Najčešće se prepiremo oko toga šta djeca smiju, a šta ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono… ja se tu uopće ne snalazim. Sandra je stroga higijeničarka i ako u kući ne skidam cipele, nastaju problemi. Ali stvarno nemamo nekih nesuglasica u braku. Nekima sve smeta, ne mogu gledati ženu s viklerima u kući, meni ništa ne smeta. Što sam stariji, to sam tolerantniji, ništa mi ne smeta, samo da je zdravlja’, kaže Zdravko, koji nije ljubomoran na svoju suprugu jer za to nema razloga.No, Sandra pamti jedno ružno iskustvo koje je doživjela od Zdravkove obožavateljice.

‘Jednom ju je nožem napala neka moja obožavateljica i zarezala po licu. Drugih većih neugodnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da ženu i djecu treba ostaviti po strani od javnosti’, kaže Zdravko, koji se baš ne razumije u kućanske poslove, pa ih i izbjegava. On smatra da muškarac treba zarađivati, a ženi prepustiti odgovornost za kuću.Iako ima bezbroj ponuda za svadbe, Čolić nikada ne bi na to pristao jer ga je, kako kaže, sramota. Silna pisma obožavateljica jedno je vrijeme čuvao u garaži na Grbavici, no kada je došao rat, potrošena su na grijanje. Danas 60-godišnji Zdravko ne plaši se godina.'Pun sam energije i osjećam se kao da mi je pola manje od ovog što imam. Jedino kad vidim koliko su mi djeca mala, onda se prepadnem pa kontam – joj, samo da sam zdrav dok djeca ne stanu na svoje noge. Tu se čovjek malo zabrine i to te malo štrecne, kontaš, što se nisi ženio s 25, ali to je to, Božja volja i sudbina, iz ove kože ne mogu pobjeći’, zaključio je Čolić i tajnu o tome kakav je ljubavnik s napunjenih 60 godina zadržao za sebe.  (Kliker.info-Net)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku