hamburger-icon

Kliker.info

Zastrašivanje svjedoka : Armin Cibra prijavio policiji dva napada u dva dana!

Zastrašivanje svjedoka : Armin Cibra prijavio policiji dva napada u dva dana!

30 Decembra
15:31 2015

cibraArmin Cibra, bivši vozač Fahrudina Radončića i zaštićeni svjedok Specijalnog tužiteljstva EULEX-a na Kosovu protiv Nasera Kelmendija, prijavio je Policijskoj upravi Novi Grad dva napada u posljednja dva dana.

„Prvi napad se dogodio u ponedjeljak navečer, oko 23.40 sati, kada je ispred moje porodične kuće bačen ‘topovski udar’. U to vrijeme sam bio u kući sa djecom, a kada sam izašao na terasu vidio sam Belmu Lekić i još jednu nepoznatu ženu i krupnog muškarca“, izjavio je Armin Cibra u policiji, navodeći kako su sve tri osobe bile u alkoholiziranom stanju.

On je rekao da ga je bivša ljubavnica Belma Lekić vrijeđala, da mu je rekla: „J… ti tužilac Čampara, Ćelo i Vojvoda majku“.

Iako je Armin Cibra slučaj odmah prijavio policiji, novi napad se dogodio jutros rano, oko 4. 30 sati, kada je pred njegovom garažom ponovno eksplodirao „topovski udar“.„Oštetili su i moj i automobil mog brata, cijela moja porodica je šokirana. Siguran sam da iza napada stoje Ekrem Lekić i Fahrudin Radončić, protiv kojih sam svjedočio na Sudu u Prištini“, izjavio je za „Slobodnu Bosnu“ Armin Cibra.

(Kliker.info-Slobodna Bosna)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku