hamburger-icon

Kliker.info

Uvažen zahtjev korisnika : WhatsApp uveo dugo očekivanu opciju

Uvažen zahtjev korisnika : WhatsApp uveo dugo očekivanu opciju

16 Novembra
16:04 2016

logowhatsappIz aplikacije WhatsApp najavili su dugo očekivanu opciju za svoje korisnike. Radi se o opciji video poziva, koju su korisnici s oduševljenjem prihvatili.

“U nekim slučajevima tekst i glas jednostavno nisu dovoljni. Ništa ne može da zamijeni kad vidite prve korake vaših unuka ili lice vašeg djeteta koje studira u inozemstvu”, napisali su na službenom blogu WhatsAppa najavljujući dolazak opcije koju su brojni korisnici već neko vrijeme priželjkivali.

Video poziv, odnosno video chat, tokom sljedećih sedam dana će postati dostupna više od milijardi korisnika ove aplikacije i ona predstavlja, napominju iz kompanije, sljedeći korak u njihovim nastojanjima u povezivanju ljudi.

S ovom opcijom WhatsApp (čiji je vlasnik Facebook) kreće na tržište na kojem su već dostupni brojni slični proizvodi poput Skypea i Appleovog FaceTimea, a očekuje se da će, s obzirom na jako veliku korisničku bazu WhatsAppa (više od milijardu aktivnih korisnika), u kratkom roku zauzeti veliki dio tržišta, piše B92.

Napomenuli su i kako su tokom godina primili brojne zahtjeve korisnika za omogućavanje video poziva, a oni su sada ispunjeni.

(Kliker.info)

Podijeli

Jedan komentar

  1. River
    River 14 Decembra, 04:41

    Yes, it's problematic. That particular paragraph has been used against Pia Kjærsgaard, Morten Medesrschmist and other fine people. They even tweaked it to make it broader, for otherwise only Nazi-style blockheads could be convicted under it.I hope we can get rid of it. But our EU-poisoned government is not likely to go on the offensive about that problem.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *