hamburger-icon

Kliker.info

Trumpova vrijednosna logika : Teška vremena za mlade muškarce u SAD

Trumpova vrijednosna logika : Teška vremena za mlade muškarce u SAD

Oktobar 02
21:57 2018

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je novinarima kako je nastupilo “teško” i “zastrašujuće” vrijeme za mlade muškarce u SAD-u.Trump je ovo zaključio nakon što je ponovio svoju podršku  kandidatu Vrhovnog suda Brettu Kavanaughu, koji se trenutno suočava s optužbama za seksualno nedolično ponašanje prema nekoliko žena.

Glasanje za potvrdu Kavanaugha odgođeno je dok američki Federalni istražni biro (FBI) istražuje optužbe koje on negira.Trump je rekao da vjeruje da će sudac biti potvrđen.Njegovo imenovanje bila bi velika pobjeda za Trumpovu administraciju jer će nagovoriti najviši sud zemlje da glasuje u korist konzervativaca u godinama koje dolaze.

Predsjednik SAD-a je razgovarao s novinarima u Bijeloj kući.Rekao je da je sudac “trenutno jako dobro”.

“Ovo je vrlo zastrašujuće vrijeme za mlade muškarce u Americi kada vas okrivljuju za nešto za što niste krivi “, rekao je Trump novinarima. “Ovo je vrlo teško vrijeme.”

“Možeš biti netko tko ima savršen život i netko vas može optužiti za nešto – ne mora nužno biti žena – i automatski ste krivi.”

Predsjednik je više puta rekao kako je odgovorio na pitanja o svom kandidatu za Vrhunski sud koji čeka rezultate istrage FBI-ja.

(Kliker.info-RSE)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *