hamburger-icon

Kliker.info

Spisateljica njemačkom predsjedniku: Nudim vam seks ako zakon ne bude potpisan

Spisateljica njemačkom predsjedniku: Nudim vam seks ako zakon ne bude potpisan

15 Novembra
19:25 2010

Mlada njemačka spisateljica, voditeljica i protivnica atomske energije Charlotte Roche (32) javno je iznijela nemoralnu ponudu njemačkom predsjedniku Christianu Wulffu (51):Seks u zamjenu za odbijanje stavljanja potpisa na zakon o produljenju rada atomskih eklektrana.Njemački parlament nedavno se izjaznio za produljenje rada atomskih elektrana u Njemačkoj za u prosjeku narednih 12 godina. Da bi zakon stupio na snagu, kako je planirano od početka sljedeće godine, svoj potpis još mora staviti predsjednik Wulff. U protivnom zakon pada u vodu.

Suprug je za to

Charlotte Roche, autorica bestselera “Feuchtgebiete” (u Hrvatskom prijevodu “Vlažne zone”, Naklada Zadro nap.a.), erotskog romana koji je u Njemačkoj prodan u milijunima primjeraka, inače poznata po svojoj provokativnosti, u novom broju uglednog magazina Spiegel iznijela je svoju pikantnu ponudu saveznom predsjedniku.- Ponudila bih mu da ću s njim poći u krevet, ako to ne potpiše – izjavila je Roche. – Nudite seks za potpis? – izravno su pitali novinari Spiegela. – Točno – uzvratila je Charlotte Roche.Pritom je napomenula kako je njezin suprug suglasan s njezinom ponudom predsjedniku Wulffu.

I ona ima tetovaže

– Preostaje samo da to odobri First Lady – zaključila je Roche u razgovoru s novinarima Spiegela. Pritom je dodala da i ona ima tetovaže po tijelu. Roche to nije slučajno spomenula. Naime, 37-godišnja Bettina Wulff, inače, najmlađa First Lady u njemačkoj povijesti, ima tetovažu na desnom ramenu, o čemu su se već vodile rasprave u javnosti. Što o ideji Charlotte Roche, koja podrazumjeva i “tjelesni angažman”, misle Bettina i Christian Wulff, za sada nije poznato.

Antiatomska aktivistica

Charlotte Roche aktivna je članica antinuklearnog pokreta u Njemačkoj. Nedavno je sudjelovala i u Castor demonstracijama, usmjerenim protiv prijevoza i skladištenja atomskog otpada. Smatra kako nije dovoljno biti protiv vladine nuklearne politike, već da to treba i javno pokazati. Roche je očito spremna ići i korak dalje. (Kliker.info-Jutarnji list)

Seks u zamjenu za odbijanje stavljanja potpisa na zakon o produljenju rada atomskih eklektrana.

Njemački parlament nedavno se izjaznio za produljenje rada atomskih elektrana u Njemačkoj za u prosjeku narednih 12 godina. Da bi zakon stupio na snagu, kako je planirano od početka sljedeće godine, svoj potpis još mora staviti predsjednik Wulff. U protivnom zakon pada u vodu.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku