hamburger-icon

Kliker.info

Senad kod Senada : Fahro Cuku poklonio Seki, a Seka Bakira poklonila Fahri (VIDEO)

Senad kod Senada : Fahro Cuku poklonio Seki, a Seka Bakira poklonila Fahri (VIDEO)

24 Novembra
07:33 2019

KOS-ovac Muslimović je uzeo kovertu od iranskih špijuna a savjetnik je Bakiru,bio Aliji! Šta Bakir čeka,Srbe u NATO? Bakir je propustio da šuti,ponižava BiH,vodi državu a ne zna ko vodi kantone! SDA zanimaju samo dijelovi države gdje imaju vlast!

Konaković kupuje helikopter i pravi državu u kantonu! Ministar policije poručuje narodu da kupuje oružje! Dodik je izlevatio Amerikance,ali Putina neće,to bi skupo platio! Ruski ambassador ga čeka na Vracama da mu Dodik preda raport!

Vučiću je pozlilo zbog mnogo gorih stvari od novinarskog pitanja! Kakav mali Šengen?!  Protest za Pazarić vodi Faćo,hej! Zavod Pazarić vode stranački štićenici ! Odnosi SDA-SBB su šizofreni! O kojem bošnjačkom jedinstvu pričaju? Pravna država se ne može napraviti u državi koja nije država! Migrante neće ni Imamović u Tuzli ni Fikret Abdić u Krajini! Nisam kućni prijatelj sa Hadžihafizbegovićem,davao je pare Žalici a nema filmova! Danisu Tanoviću i Damiru Šagolju poručujem da moraju biti moralni,nije dozvoljeno da rade svašta… 

(FACE TV)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *