hamburger-icon

Kliker.info

Posljedice korištenja nove droge: Odgrizao uši dvojici mladića!

Posljedice korištenja nove droge: Odgrizao uši dvojici mladića!

09 Avgusta
18:45 2012

Kada su u prošlu nedjelju Nemanja Vučić (21) i Nemanja Jeremić (18) iz Lazarevca, okrvavljenih glava upali u lokalni dom zdravlja, žaleći se da su im odgrizene uši, ljekari su u prvi mah pomislili da ih je napao čopor pasa lutalica.Međutim, sledili su se od užasa kada su saznali pravu istinu – da su nesrećni mladići u stvari bili žrtve hanibalističkog napada jednog njihovog sugrađanina, i to zaraženog hepatitisom C!

U razmaku od samo pola sata, najvjerovatnije u stanju apstinencijalne krize, Đorđe Stanojević (38) uspio je da izujeda dvojicu momaka koje do tada nije poznavao. I dok je prodavac lubenica Nemanja Jeremić uz pomoć svog gazde uspio nekako da se otrgne iz čeljusti pomahnitalog napadača, Vučić je imao manje sreće. On je s djevojkom sjedio u kafiću koji se nalazi u strogom centru Lazarevca i jeo pljeskavicu kada im je prišao Stanojević u želji da se navodno pozdravi. Ali, umjesto pozdrava on je nesrećnog momka skopao za glavu, privukao i odgrizao polovinu lijevog uveta, koju je na kraju ispljunuo na trotoar! Kako saznajemo, ovo nije njegov prvi kanibalistički napad jer je prije desetak godina jednom čovjeku u kafani odgrizao nos!

– Bio sam u šoku dok mi je iz rane bukvalno liptala krv. U opštoj gužvi koja je nastala trebalo mi je nekoliko minuta da pronađem komadić uveta. Onako krvav, s velikim bolovima i s parčetom svog uveta u rukama uletio sam u dom zdravlja, gdje su mi ljekari ukazali prvu pomoć – prepričava Vučić događaj od nedjelje po podne kada je vozilom Hitne zajedno s Jeremićem prebačen u beogradski Urgentni centar.Vučić je do bolnice u Beogradu dio odgrizenog uveta, potopljenog u medicinski rastvor, odnio u plastičnoj kesi da bi ga hirurzi kasnije prišili na mjesto odakle ga je, prije toga, lazarevački kanibal otfikario zubima. Jeremić je imao više sreće, pa je s dvadesetak šavova pušten na kućno liječenje. Ipak, tu se nisu završile muke nesrećnih tinejdžera jer su u bolnici saznali da napadač boluje od hepatitisa C.– Krv smo zbog toga već dali na analizu i od tada ne mogu da spavam. Razmišljam šta ću i kako ću ako budem zaražen. Moja majka, kao uostalom i čitav grad, ljuti su na lazarevačku policiju, ali i cio društveni sistem koji je omogućio da se neuračunljivi narkoman nađe na slobodi. Kada je moja mama zbog toga napala policiju ispred lazarevačkog doma zdravlja, oni su joj prijetili hapšenjem – usplahireno priča Jeremić, koji nosi čalmu oko glave i još uzima lijekove za smirenje.

Na liječenje u zatvorsku bolnicu

Policija je odmah u nedjelju uveče uhapsila lazarevačkog kanibala i on se sve do utorka popodne nalazio u pritovoru, kada je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. On je, prema sazanjima „Alo!“, kao dugogodišnji narkoman imao izrečenu mjeru kućnog liječenja, ali je poslije napada taj uslov prekršen, pa će njegov dalji oporavak biti nastavljen u zatvorskoj bolnici.

Hitna nema dovoljan broj saniteta

Povrijeđeni mladići tvrde da su u lazarevačkom Domu zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“ na sanitet čekali gotovo sat vremena dok se doktorki koja ih je primila nije završila smjena, da bi, navodno, i ona istim vozilom krenula u Beograd, gdje stanuje. Međutim, u hitnoj službi demantuju takve navode objašnjavajući da su povrijeđeni primljeni s najvećom mogućom pažnjom, a da je parče uveta koje je sa sobom donio jedan od pacijenata pripremljeno za transport prema svim važećim medicinskim standardima. Oni takođe tvrde da je transport pacijenata do beogradskih bolnica ponekad otežan jer hitna nema dovoljan broj sanitetskih vozila.

Nova droga od narkomana pravi zvijeri

Nedavno su se u Americi za veoma kratko vrijeme dogodila četiri napada koje su izvršili kanibali. U tim napadima su brutalno ubijene dvije osobe, a policija je upozorila da nova droga čije je ime cloud nine, a koja se pravi od soli za kupanje, od narkomana pravi kanibale i zombije! Najprije je Rudi Judžin 26. maja u Majamiju napao i pojeo veći dio lica beskućniku Ronaldu Popou. Policija je morala da ga likvidira. Potom je beskućnik Brendon Deleon 2. juna pokušao da ujede dvojicu policajaca koji su ga uhapsili. Karl Žakune iz Lujzijane je 3. juna odgrizao dio lica Todu Kreduru, a student Aleksandar Kindžu, porijeklom iz Kenije, ubio je u Merilendu i pojeo srce i mozak Kudžiju Bonsafi iz Nigerije. (Kliker.info-Alo)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku