hamburger-icon

Kliker.info

Policija o slučaju Klasnić : Radi se o silovanju maloljetnice. Stvar je ozbiljna

Policija o slučaju Klasnić : Radi se o silovanju maloljetnice. Stvar je ozbiljna

28 Oktobra
19:34 2010

Ivan Klasnić, poznat kao “Killer” s nogometnih terena, završio je u ponedjeljak iza rešetaka zatvora u Manchesteru s etiketom “psychokillera”. Hrvatski je povremeni reprezentativac i sadašnji nogometaš engleskog prvoligaša Boltona, naime, osumnjičen da je u ranojutarnjim satima ponedeljka silovao 17-godisnjakinju, a zatvor je isto popodne napustio uz plaćenu jamčevinu.Tamosnja  policija je našoj novinarki u Londonu potvrdila da nije riječ o namještaljki za nogometaša (koje se na Otoku događaju) nego da je riječ o “ozbiljnom slučaju”.

Seksualni zločin

Navodno silovanje dogodilo se u apartmanu u centru Manchestera. Policija je stigla na poprište oko 5 sati na poziv djevojke koja optužuje Klasnića za seksualni zločin, ali tamo nije zatekla hrvatskog reprezentativca. Priveden je naknadno i nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode. Policijski glasnogovornik za okrug Greater Manchester rekao je da “policija ispituje prijavu silovanja u centru Manchestera” i da je “30-godišnjak bio uhićen te uz jamčevinu i obvezu daljnjeg saslušanja otpušten do 1. studenoga”.

<!–
if(typeof(google_adnum)=="undefined"){var google_adnum = 0;}
function google_ad_request_done(google_ads) {
var s = '';
var i;
if (google_ads.length == 0) {
return;
}
if (google_ads.length == 1) {
s += '

‘;
s += ‘

Google oglasi

‘;
s += ‘

‘;
} else if (google_ads.length > 1) {
s += ‘

‘;
s += ‘

Google oglasi

‘;
s += ‘

‘;
if (google_ads[0].bidtype == “CPC”) { google_adnum = google_adnum + google_ads.length;
}
}
document.write(s);
return;
}
google_ad_client = ‘pub-6170662397256706’;
google_ad_channel = ‘8142761157’;
google_ad_output = ‘js’;
google_max_num_ads = ‘3’;
google_ad_type = ‘text’;
google_feedback = ‘on’;
google_skip = google_adnum;
// –>

google_protectAndRun(“render_ads.js::google_render_ad”, google_handleError, google_render_ad);

Odvjetnici šute

Identitet djevojke, okolnosti i detalji noćnog susreta nogometaša i tinejdžerice ostaju nepoznati. U Klasnićevu nogometnom klubu Bolton odbijaju dati bilo kakav komentar vezan uz slučaj. Odvjetničko društvo koje, kako neslužbeno doznajemo, vodi slučaj odbija dati izjavu. U najvećim dnevnim novinama u Manchesteru, Manchester Evening News, razgovarali smo s novinarom Nealom Keelingom.- Čini se da je riječ o ozbiljnoj kriminalnoj istrazi. Silovanje se dogodilo u stanu u samom centru Manchestera. Čini se da je policija jako ozbiljno shvatila prijavu silovanja. Ovo će sigurno biti velika priča – izjavio je Keeling za Jutarnji list.

Žele publicitet

– Optužbe su ozbiljne, ali dobro poznajem Klasnića i ne vjerujem u njihovu istinitost – izjavio je Igor Štimac.Prema njegovu iskustvu, Premier liga je akvarij pun zlatnih ribica čiji ulov jamči slavu i novac.- U okruženju nogometaša u Engleskoj kreće se puno mladih djevojaka koje žude za publicitetom i katkad ne biraju sredstva da stignu do naslovnica. Ne sjećam se da su u nekom sličnom slučaju predočeni dokazi – dodao je Štimac.

Otac mu je dao bubreg i spasio ga

Život Ivana Klasnića okrenuo se naglavačke nakon što je potkraj 2006. saznao da su mu zbog problema s bubrezima ugroženi karijera i život. Bila je to posljedica operacije slijepog crijeva godinu prije i kasnijeg nesavjesnog ponašanja Werderovih liječnika s kojima je sada na sudu. Prva transplantacija, u siječnju 2007., bila je neuspješna jer je nakon nekoliko dana Ivanovo tijelo odbacilo organ koji mu je donirala majka Šima. Nekoliko tjedana poslije uslijedilo je novo presađivanje, a novi donator bubrega bio je otac Ivan. Drugi pokušaj bio je uspješan, tijelo je prihvatilo novi organ i Ivan Klasnić je mogao započeti novi život.Uz potporu obitelji i napunjen optimizmom, nakon ozdravljenja Ivan se spremio za novu bitku, za put prema sportskom oporavku. Postao je prvi prvi profesionalni nogometaš s presađenim bubregom. (Kliker.info-Jutarnji list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku