hamburger-icon

Kliker.info

Petar Ćorluka : Ulažemo u čapljinsku Lastu 20 miliona KM

Petar Ćorluka : Ulažemo u čapljinsku Lastu 20 miliona KM

08 Novembra
06:11 2019

”Završen je proces preuzimanja Laste te za obnovu i osposobljavanje proizvodnje po standardima koje zahtjeva Europska unija planiramo u tvornicu uložiti 20 miliona KM’, rekao je u Čapljini Petar Ćorluka, vlasnik Violete, koja je kupila tvornicu keksa i vafla u ovom gradu.

”Svakako mi je najvažnije da Lasta povrati onaj brend koji je imala. U proizvodnju će se uložiti maksimalan trud i sredstva da dobijemo vrhunske proizvode. Pogoni i stanje u kojem je Lasta sada ne zadovoljavaj proizvodnju hrane pa je prvi potez obnova krova, zidova, otvora, podova…, a već su u tijeku užurbani pregovori za obnovu s novim tehnologijama i strojevima”, rekao je Ćorluka, javlja službena stranica Grada Čapljine.

Najavio je i nova radna mjesta.

”Nakon obnove raspisat ćemo i natječaj za radnike i svakako nam je u cilju angažirati lokalno stanovništvo koje zna i želi raditi. Moram istaknuti potporu i partnerskih firmi, kao što su Ferero Roche, Barilla…koje će nam svakako pomoći sa svojim znanjem i iskustvom. Blizina željezničke pruge uveliko olakšava komunikaciju za prikupljanje, odnosno nabavku potrebitih sirovina koje su van granice naše države. Vjerujem da će Čapljina uskoro mirisati po mirisu najboljeg keksa poznatog u široj regiji’, istaknuo je Ćorluka.

Gradonačelnik Čapljine na poseban način pozdravio je potez tvrtke Violeta. ”Svakako je ovo neizmjerno važno za Čapljinu i za Lastu, i kao čapljinski načelnik veselim se će što priča s Lastom pozitivno završiti”, kazao je Vidić.

(Kliker.info-Seebiz)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku