hamburger-icon

Kliker.info

Pape ima originalni recept : Od stadiona Svjetlosti moramo napraviti Bilino Polje

Pape ima originalni recept : Od stadiona Svjetlosti moramo napraviti Bilino Polje

14 Novembra
14:00 2011

“Neka rezultat u Portugalu bude 1:1, baš onako kako se prije mjesec dana završilo u Francuskoj kada smo bili nezadovoljni. Sada niko ne bi imao ništa protiv da se zapravo on ponovi, pa makar bio i po istom scenariju”, kazao je raspoloženi Safet Sušić za Večernji te dodao kako bi on jedino promijenio to da Portugalci malo kasnije postignu izjednačujući pogodak kako ne bi morao 15-ak minuta strahovati. Stručni stožer i igrači bili su dobro raspoloženi uoči polaska u Lisabon.

– Što se ne bi završilo 1:1? – pita Sušić te dodaje da se mnogo govori o terenu u Lisabonu, baš kao što se nepotrebno govorilo i o terenu u Zenici…– Mnogo govorimo o tome kako će u Lisabonu biti lakše igrati, a zapravo mi od Luza trebamo stvoriti Bilino Polje kako bismo imali neke šanse – tvrdi Pape, aludirajući na to da igrači moraju biti maksimalno agresivni i borbeni…

– Možemo im parirati tehnikom, to je neosporno, ali malo su brži od nas, i to je jedina njihova prednost. Moramo ih neutralizirati, a to možemo samo velikom borbenošću – smatra Sušić koji nema problema sa sastavom. Bilo je lakših ozljeda i bolesti, ali svi će biti spremni. Papac će također igrati iako je posljednjih dana imao povišenu temperaturu.

– Nisam još odlučio ko će biti stoper uz Spahića i ko će na desni bok. Jahić je u konkurenciji za oba mjesta – priznaje Sušić, koji je uvjeren da će Paulo Bento, selektor Portugalaca, i u Lisabonu izvesti isti sastav koji je igrao u Zenici.

– Bento ne mijenja mnogo. Igrao je isto protiv Islanda, koji im je dao tri gola (pobijedili sa 5:3, op. a.), a istu je postavu izveo protiv Danaca iako mu je bio dovoljan bod za odlazak na Euro (poraz od 2:1, op. a.). Međutim, ne vjerujem da će neka taktička zamisao ili klopka presuditi pobjednika. Odlučit će veća želja, nečiji dobar dan, a ja se nadam da ćemo mi biti raspoloženiji – na kraju nam je rekao Sušić. Sanel Jahić zaustavio je Ronalda. Najavljuje da će opet.

– Zahirović i ja sjajno smo se dopunjavali. Jako je teško čuvati Ronalda koji je nogometna zvijer, ali je i on samo čovjek. Nevjerojatan je u situaciji jedan na jedan, ali čim nije pogodio, to znači da smo dobro odradili posao – kazao je Jahić. (Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku