hamburger-icon

Kliker.info

Operacija Trijumf : Gledaoci iz pet država proglasili pobjednikom Adnana Babajića (VIDEO)

Operacija Trijumf : Gledaoci iz pet država proglasili pobjednikom Adnana Babajića (VIDEO)

06 Januara
05:55 2009

U napetom finalu , koje ste mogli pratiti na Novoj TV, nakon više od tri mjeseca borbe za najboljeg studenta Akademije, publika je titulu pobjednika prve Operacije Trijumf dodijelila bosansko-hercegovačkom predstavniku Adnanu Babajiću! Više od milijun gledatelja svojim glasovima je odlučilo pobjednika prve Operacije Trijumf. U napetom finalu showa koji se pratio na čitavom ex-yu području, gledatelji su svojim pozivima odlučili da je Adnan Babajić taj koji je najviše zaslužio trijumfirati u Operaciji Trijumf, dok se Vukašin Brajić morao zadovoljiti drugim mjestom. Nakon proglašenja Adnan nije mogao sakriti suze.Show su otvorili odlično raspoloženi finalisti showa s pjesmom ‘Live and let die’ od grupe Guns'n'Roses.

 Nakon što su se u studiju finalistima pridružili svi bivši studenti Akademije, Nikolina Pišek je najavila da će tijekom showa u dva navrata biti napravljen presjek glasovanja te će tako u prvom krugu ispasti dva studenta iz utrke za glavnu nagradu. U igri će zatim ostati troje finalista te će sljedeći dva kruga glasovanja odlučiti pobjednika Operacije Trijumf. U prvom krugu nastupa Danijel je otpjevao pjesmu ‘Milo moje’ skupine K2, Vukašin se okušao s ‘Easy’ skupine Faith no more, a Nina je otpjevala pjesmu ‘Nađi me’ grupe Oktobar 1864. Dok su nastupi Danijela i Vukašina bili prosječni, Ninin nastup je bio izvrstan i nabijen energijom. Adnan se dobro snašao s pjesmom ‘Kopriva’ AL Dina, a Aleksander je imao dosta poteškoća s pjesmom ‘Krasivu’ Zdravka Čolića, te nikako nije uspjevao pogoditi pravi tonalitet.Zatim je uslijedio prvi trenutak istine. Prvi presjek glasovanja pokazao je da, kao i u polufinalu, najveći favorit publike je Adnan, koji je s najvećim brojem osvojenih glasova ostao u utrci za glavnu nagradu. Aleksanderu je pripalo drugo mjesto i nikome od preostalih troje finalista nije bilo svejedno dok su čekali rezultate glasovanja. Publika se ipak odlučila za mušku završnicu i izabrala Vukašina za trećeg finalistu.

Najmanje glasova dodijelili su srpskom predstavniku Danijelu Pavloviću i Crnogorki Nini Petković te ih tako izbacila iz daljnje utrke.Prije drugog presjeka glasovanja Aleksandar je pokušao pridobiti publiku s ‘Tamarom’, kultnom pjesmom Borisa Novkovića, ali kao i prvi put je išao iznad svojih glasovnih mogućnosti te bolje zvučao da se manje forsirao. Adnan je s odličnom izvedbe pjesme ‘Pratim te’ Toše Proeskog pokazo da nije uzalud glavni favorit večeri, a Vukašin je otpjevao mlaku verziju pjesme ‘More than words’ grupe Extrem. Drugi presjek glasovanje je potvrdio Adnana kao favorita jer je opet osvojio najviše glasova publike, a na opće iznenađenje iz daljnje utrke je ispao Aleksander, koji je bio favorit publike mjesecima. No u finalnoj Gali publika je odlučila da je Vukašin taj koji je zaslužio ući s Adnanom u samu veliku završnicu Operacije Trijumf.Na samom kraju showa dva finalista su zagrljeni dočekali rezultate glasovanja, a presudu publike je bila: Adnan Babajić je prvi pobjednik Operacije Trijumf, dok se Vukašin morao zadovoljiti drugim mjestom. Adnan Babajić je kao prvi pobjednik osvojio vrijednu nagradu: glazbene izdavačke kuće Melody Music i Universal Music International pobrinuti će se za njegovu glazbenu karijeru i omogućiti mu snimanje albuma. Universal Music International, koja pod svojim okriljem ima zvijezde poput Metallice, Neli Furtado i AC/DC-a, omogućiti će Adnanu plasiranje nosača zvuka na tržište zapadne Europe.   (Kliker.info-Dnevnik)

Oznake
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku