hamburger-icon

Kliker.info

Novak Đoković : Objavite ako će to podići svijest drugih

Novak Đoković : Objavite ako će to podići svijest drugih

19 Aprila
21:20 2020

Talijanski doktor koji je od Novaka Đokovića primio donaciju od milion eura za bolnice u epicentru korona pakla otkrio je kako ga je humani šampion oduševio time, ali ništa manje i riječima kojima je popratio svoj ogromni dar.

Peter Assembergs, šef saniteta za zapadni dio Bergama, prvo je otkrio da je Đoković donirao “ogromne iznose” za bolnice Treviglio-Caravaggio i Romano di Lombardia, koje su najpogođenije koronavirusom. Nije naveo točnu cifru koju je Đoković poklonio tamo gdje je pomoć najpotrebnija. Kasnije je precizirano da se radi o čak milijun eura, a sada je Assembergs otkrio što mu je Đoković odgovorio na pitanje želi li da se otkrije koliki iznos je donirao:

 – Priznajem, bio sam šokiran u tom trenutku. Da, to je pravi izraz za ono kada mi je prvi tenisač svijeta na pitanje želi li da objavimo koliko puno nam je dao odgovorio: ‘Iskreno, meni uopće nije bitno hoćete li to objaviti i ne mora se znati da sam ja uopće išta dao, a kamoli koliko. Osim, naravno, ako smatrate da će objavljivanje takve informacije podići svijest i kod drugih potencijalnih donatora da učine isto što i ja.

Đoković, koji je već dvostruko oduševio Italiju, prvo time što je uopće pomogao toj zemlji i to dok njegova Srbija teško stradava od korone, a zatim i kada se otkrilo koliko je ta pomoć iznosila, sada je još jednom dirnuo Talijane.

Đoković je pomogao i rodnoj Srbiji, u kojoj zbog korone vlada izvanredno stanje. Domovini je nedavno donirao milion eura za kupnju respiratora. 

(Kliker.info-DL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku