hamburger-icon

Kliker.info

Nakon dolaska iz Kanade : Komšić još u izolaciji, na sjednici Predsjedništva BiH putem videolinka

Nakon dolaska iz Kanade : Komšić još u izolaciji, na sjednici Predsjedništva BiH putem videolinka

16 Marta
14:32 2020
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić još se nalazi u izoloaciji nakon posjete Kanadi, ali će učestvovati u radu današnje vanredne sjednice Predsjedništva putem videolinka, rečeno je Feni iz Komšićevog ureda.

Vanredna sjednica Predsjedništva Bosne i Hercegovine bit će održana danas u 17 sati nakon što je član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio zahtjev za održavanje sjednice u vezi s pandemijom koronavirusa (Covid-19), potvrđeno je Feni u Predsjedništvu BiH.

Na sjednici bi trebalo biti razgovarano o mjerama za sprečavanje širenja virusa u BiH te o ekonomskim mjerama koje je potrebno preduzeti kako bi se zaštitila privreda.

Također, na sjednici bi trebali biti članovi Vijeća ministara BiH, entitetski premijeri, gradonačelnik Brčko Distrikta i entitetski ministri zdravstva.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nalazi se u dobrovoljnoj samoizolaciji nakon prošlosedmičnog povratka iz posjete Kanadi, gdje je, između ostalog, imao susret s premijerom Justinom Trudeauom. Supruga kanadskog premijera Sophie Grégoire Trudeaua testirana je pozitivno na koronavirus.

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Jedan komentar

  1. puka 59 - MAKLJEN
    puka 59 - MAKLJEN 17 Marta, 14:33

    VETERANI 317 SBBR ZENICE MOLE HEROJA DA OSTANE JOŠ DO PETKA DOK BAKA NE RAZIGRA SA RADOM POZDRAV DOMOVINISA GAĆANIMA

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *