hamburger-icon

Kliker.info

Monica sprema osvetu : Piše knjigu u kojoj otkriva Clintonove maštarije

Monica sprema osvetu : Piše knjigu u kojoj otkriva Clintonove maštarije

20 Septembra
17:00 2012

Monica Lewinsky (39) se navodno sprema napisati knjigu o svojoj vezi s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom (66) u kojoj će po prvi puta otkriti baš sve detalje, uključujući i njegove fantazije o seksu u troje.Njezini prijatelji kažu da se bivša stažistica Bijele kuće želi osvetiti Clintonu jer je on svoj preljub s njome prošao bez ikakvih posljedica, dok nju još uvijek prati zao glas zbog njihovih ljubavnih sastanaka u Ovalnom uredu. Osim zbog osvete, na taj korak se odlučila i zato što joj je karijera uništena, a od knjige bi mogla izvrsno zaraditi. – Monica bi mogla opisati koliko puta joj je Bill pričao o svojoj neutaživoj želji za seksom u troje, o orgijama i korištenju raznoraznih seksualnih pomagala, navela je njezina prijateljica.

Izdavači se navodno bore koji će dobiti prava na knjigu, za koju bi Lewinsky mogla dobiti i do 12 milijuna dolara. Konkrentnog dogovora s nekim izdavačem još uvijek nema, no njezin pokušaj zarade na aferi s Clintonom mogao bi ponovno prouzročiti bračne probleme paru Clinton, kao i političkoj karijeri Billove supruge Hillary, koja se 2016. planira kandidirati za predsjednicu  SAD-a.Neki su prijatelji Monice Lewinsky čak izrazili bojazan da bi knjiga mogla naškoditi zdravlju bivšeg predsjednika, koji je prošao nekoliko operacija srca. "Ta knjiga ne bi bila samo osveta, mogla bi ga ubiti!" – ispričala je osoba bliska Lewinsky.- Monica je toliko puta pokušavala ostaviti sve to iza sebe, ali noćna mora afere s Clintonom ju još uvijek proganja. Još malo pa će navršiti četrdesetu, nema muškarca u svom životu i kipti od bijesa zato što je afera na koncu uništila samo njezin ugled.Knjiga bi navodno trebala uključivati njezina intimna pisma Clintonu koja dosad još nisu bila dostupna javnosti. U njima opisuje svoju ljubav prema Clintonu i vjerovanje da ga ona, kojoj je tada bilo samo 22 godine, može usrećiti puno više nego supruga Hillary – koju je on pred Lewinsky zvao ‘hladnom ribom’.

Clinton se navodno isto s Lewinsky šalio o svom nepostojećem bračnom seksualnom životu i čak joj je rekao da misli da on nije jedini koji traži ljubav izvan svog braka.Osim što u knjizi planira u detalje iznijeti kako joj je Clinton slomio srce, Lewinsky se sprema opisati i bol koju je proživjela kad se odlučila pobaciti dijete na vrhuncu svoje veze s Clintonom, navodno začeto s izvjesnim ‘ Thomasom’ iz Pentagona, kako je opisala u ranijoj biografiji autora Andrewa Mortona. "Ta praznina u njezinom životu nikad nije popunjena", ispričala je njezina prijateljica.- Godinama je Monica pokušavala zaštititi Billa zbog nekog neobjašnjivog osjećaja odanosti. Ali više se tako ne osjeća i njezini memoari će biti njegova najgora noćna mora.Tijekom svjedočenja protiv Clintona 1998., zbog nagodbe o imunitetu nije smjela iznijeti intimne detalje, ali ugovor o toj nagodbi je istekao 2001. Kad je Clinton tri godine poslije izdao svoje memoare, Monica se ponovno osjećala iznevjereno.Sve to su razlozi, kako pričaju njezini prijatelji, zbog kojih se Monica Lewinsky odlučila pokušati kapitalizirati na skandalu koji ju je koštao karijere. (Kliker.info-JL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku