hamburger-icon

Kliker.info

Misica BiH pobjegla od policije u Panamu!

Misica BiH pobjegla od policije u Panamu!

09 Avgusta
04:42 2008

Atraktivna i zanosna Slobodanka Tošić pobjegla je od policije i trenutno se nalazi u Panami. Za ovom bivšom Miss fotogeničnosti BiH policija Republike Srpske raspisala je potjernicu jer je osumnjičena za pokušaj ubistva Đorđa Ždrale, jednog od vođa podzemlja u Istočnom Sarajevu.

Rafal u Lukavici

Slobodanka od policije u BiH bježi već gotovo dvije godine i jedno vrijeme krila se u Beogradu. Zvuči nevjerovatno – ona se nedavno prijavila za učešće u novom rijaliti-šouu „Survivor“ koji organiziraju producentska kuća „Vižual tim“ i TV Foks. Položila je audiciju i već je otputovala u Panamu gdje će  „Survivor“ biti sniman. Tamo su svi učesnici, njih 22, izolovani na ostrvu Moro Moro i 52 dana će se boriti za opstanak, a TV kamere će pratiti svaki njihov korak. Nagrada za pobjednika iznosi 100.000 eura.

Slobodanka Tošić, koja je rodom iz Han Pijeska, sakrila je od organizatora tog TV šoua da je policija u Bosni traži i da je za njom raspisana potjernica.

Prije dvije godine, 13. aprila 2006., u „audi 8“ Đorđa Ždrale, upravo dok ga je parkirao ispred jedne kuće u Vranješu kod Lukavice, sasut je rafal. Imao je sreće i ostao je u tom napadu neozlijeđen. On je kasnije policiji kazao da ga je telefonskim pozivom u tu kuću namamila upravo Slobodanka. Kazala mu je da ga čeka sa još dvije svoje prijateljice. Ždrale je policiji rekao da mu je bila postavljena zasjeda i da je u svemu tome uloga Slobodanke Tošić iznimno značajna. Tada je uhapšen Anđelko Veljančić, a Darko Elez i Slobodanka su pobjegli u Srbiju.

Kumovi zaratili

Njene prijateljice su ispričale da je ona i danas ludo zaljubljena u Eleza i da su je često viđale u njegovom džipu. Stalno im se hvalila da može raditi šta hoće i dobiti šta želi, jer on iza nje uvijek stoji. Kasnije je Darko Elez iz Beograda poručio da je Ždrale optužio Slobodanku Tošić kako bi joj se osvetio pošto nije htjela da bude njegova djevojka. Na sve se javila i Slobodankina majka Jadranka i kazala da je Ždrale mjesecima proganjao njenu kćerku i da će se Slobodanka predati policiji u Istočnom Sarajevu  kada dobije čvrste garancije da će biti sigurna i kada dobije policijsko obezbjeđenje.Inače, Darko Elez i Đorđe Ždrale, koji su kumovi, već dugo su u žestokom sukobu, a zaratili su nakon pljačke banke u Han Pijesku 2005. godine. Navodno, te godine, nakon izbora za Miss BiH na kojem je učestvovala i Slobodanka, obojica su upoznala ovu djevojku i počeli joj se udvarati. Ona je izabrala Eleza. (Kliker.info-San)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku