hamburger-icon

Kliker.info

Miralem Pjanić odlučio : Želim ostati u Lyonu

Miralem Pjanić odlučio : Želim ostati u Lyonu

28 Juna
20:13 2011

Za reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića u posljednje vrijeme interes je pokazao rimski Lazio, ali naš reprezentativac ipak želi ostati u Lyonu.Lazio je sve više zainteresovan za Miralema Pjanića, ali i Galatasaray, te njemački klubovi Wolfsburg i Hamburg. Pjanić, međutim, kao prioritet vidi svoj ostanak u Lyonu.

"Lyon je na kraju ove sezone ponudio da produžim ugovor na još dvije godine. Nisam još definitivno odlučio šta ću da uradim po tom pitanju, ali ću naredne sedmice ponovo razgovarati o tome sa čelnicima Lyona", kaže Pjanić."Moram priznati da se osjećam jako dobro u Lyonu. Grad je odličan, kao i ekipa, koja je veoma ambiciozna na čelu sa našim predsjednikom. Ovo je mjesto na kojem definitivno mogu napredovati u karijeri", dodao je Pjanić.Reprezentativac Bosne i Hercegovine se potom osvrnuo na prošlu sezonu u čijoj je drugoj polovini dobivao više šansi za igru.

"Biti na klupi kao drugi izbor trenera mi je teško padalo. Dodatni je to problem kada je igrač u mojim godinama. Osjećao sam se odbačen. Sada se želim boriti i izboriti da sačuvam svoje mjesto u prvom timu. Također bih želio znati da li me u Lyonu smatraju važnim članom svoje ekipe ili ne", dodao je Pjanić. (Kliker.info-SportSport)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku