hamburger-icon

Kliker.info

Milorad Dodik: Prisluškuju me, ja sam najprogonjeniji čovjek u Bosn i Hercegovini !?

Milorad Dodik: Prisluškuju me, ja sam najprogonjeniji čovjek u Bosn i Hercegovini !?

Novembar 11
15:19 2017

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga prisluškuju bezbjednosne službe BiH, te da je nalog da se “stavi na mjere” izdat na osnovu zahtjeva tužilaštva u Sarajevu, zbog istrage koju su pokrenuli, ali da mu nije poznato kakve, prenijela je Srna.

Dodik je istakao da je najprogonjeniji čovjek u BiH, te naveo da je dobio obavještenje od suda u Sarajevu da se protiv njega preduzimaju mjere prisluškivanja, te istakao da je on najprogonjeniji čovjek u BiH.

“To nije ništa novo, jer znam da moje razgovore prati bar deset agencija. Međutim, ovdje je riječ o tome da neki sud BiH prisluškuje predsjednika Republike i to je problematično”, rekao je Dodik za Večernje novosti.

Dodik je rekao da ne zna zašto je sud poslao obavještenje o tome, ali pretpostavlja da su se bojali da ne sazna na drugi način i da se to pretvori u veliki problem.

“Ovako mogu da kažu – eto, obavijestili smo vas”, dodao je on.

On je dodao da to njemu, međutim, više nije problem, nego ga čak pomalo i zabavlja. “Ne znam zašto me prisluškuju, kada ja otvoreno kažem da se zalažem za samostalnu Republiku Srpsku”, dodao je predsjednik Srpske.

Naveo je i to da ga pokretanje istrage protiv njega ne iznenađuje, jer je to postalo uobičajena praksa.

Prema informacijama ovog beogradskog lista, u tekstu je kao obrazloženje za ovaj potez navedeno da se dokazi protiv Dodika ne mogu pribaviti na drugi način.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *