hamburger-icon

Kliker.info

Lepa vest : Obožavaocu Mladića zabranjen ulazak u Kanadu

Lepa vest : Obožavaocu Mladića zabranjen ulazak u Kanadu

27 Februara
08:11 2011

Veliki prijatelj Radovana Karadžića i Ratka Mladića, nekadašnji portparol Šumskog Rajha, bivši savetnik Vojislava Koštunice, mentalni sapatnik Dveri srpskih, srpski patriota na tajnom zadatku u američkoj dijaspori, doktor Srđa Trifković – zaustavljen je na aerodromu u Vankuveru. Nije mu dozvoljen ulazak u Kanadu, već je prvim avionom vraćen u Sijetl. Ovaj sretan događaj za čovečanstvo, srpski domoljubni mediji su dočekali jadikovkom, suzama i pretnjama Kanadi

KAKO JE TRAGIČNU VEST OPLAKALA NOVA SRPSKA FAŠISTIČKA MISAO: Srpsko-američki pisac, istoričar i politički ekspert dr Srđa Trifković zadržan je na aerodromu u Vankuveru gde je doleteo iz SAD. Posle gotovo šest sati što čekanja što ispitivanja od strane kanadskih imigracionih vlasti doneta je odluka da dr Trifkoviću ne bude dozvoljen ulaz u Kanadu. Stavljen je na prvi avion za obližnji američki grad Sijetl, odakle se uputio za Čikago, grad u kojem živi. Američki državljanin dr Trifković dobio je sledeći razlog zbog čega mu je uskrećeno gostoprimstvo u Kanadi: „Nepoželjan na osnovu kršenja ljudskih prava ili međunarodnih prava zbog toga što je bio visoki funkcioner u vlasti koja, po mišljenju ministra, učestvuje ili je učestvovala u terorizmu, sistemstskom ili grubom kršenju ljudskih prava, ili genocidu, ratnim zločinima ili zločinima protiv čovečnosti u smislu podsekcija 6 (3) do (5) zakona o Zločinu protiv čovečnosti i ratnih zločina.“

TKO JE SMESTIO ZEKI SRĐI: U izjavi voljenoj agenciji Srna, Trifković navodi da mu je ulazak u Kanadu zabranjen zbog "lažnih i nameštenih razloga" nakon kampanje, koja je počela kada je bosansko-muslimanski propagandni front, koji sebe naziva Institut za istraživanje genocida Kanada, zatražio da mu se zabrani predavanje na Univerzitetu Britanska Kolumbija u Vankuveru 24. februara.

SRNA JE OVLAŠĆENA DA PROZOVE KANADISTAN: "Kampanja koja je usledila uskoro je prerasla u zahteve da me se drži dalje od cele Kanade čemu su se vlasti sada priklonile", naveo je Trifković u tekstu pod naslovom "Zabrana ulaska u Kanadistan", koji je objavljen u časopisu "Kronikls magazin".

SUZE DOKTORA TRIFKOVIĆA: On je dodao da je posetio Kanadu desetak puta od kraja rata u BiH i da je tokom jedne posjete u februaru 2000. godine bio ekspertski svedok pred kanadskim donjim domom u Otavi. "Zašto bi kanadske vlasti iznenada odlučile da mi ne daju da uđem u zemlju i to zbog tako lažnih i nameštenih razloga? Pa zato što su im musimani rekli da to urade", rekao je Trifković. On je ocenio da se čini da je danas "neprihvatljiv" zbog kontakata sa liderima bosanskih Srba tokom 90-tih godina, dodajući da nikada nije bio jedan od njihovih zvaničnika i da je to ponovio nedavno u jednom od svjedočenja pred Tribunalom u Hagu.

Parapravoslavna žurka: Srđa Trifković u intimnoj blizini raspopa Artemija

Photo: Stock

NA KANADSKOM TLU BRANIO SAM DOKTORA VOJU: Trifković je dodao da je imigracioni radnik u Vankuveru odlučio da ono što je bilo dovoljno dobro za Hag, nije dovoljno dobro za Kanadu. "Njenu odluku je očigledno neko drugi već napisao pre mog dolaska. Ona je toliko bila neupućena da me je pitala da li je predsednik Vojislav Koštunica bio osuđivan za ratne zločine", rekao je Trifković i dodao da je u četvrtak, nakon šestočasovnog zadržavanja i sporadičnog ispitavanja na aerodromu, ispraćen na let za američki grad Sijetl.

OVO JE PRAVA ISTINA: Institut za istraživanje genocida Kanada (IRGC) informiše javnost da je Srđanu Trifkoviću, negatoru genocida u Bosni i Hercegovini i propagatoru antimulimanske kampanje, zabranjen ulaz u Kanadu. Tako on nije ni održao predavanje na univerzitetu u Vankuveru. Ovo je rezultat odlicne kampanje bošnjačkih institucija u Kanadi i SAD.

E-NOVINE SE PRIDRUŽUJU ČESTITKAMA: IRGC se zahvaljuje i čestita kanadskim imigracijskim autoritetima za dobro obavljen posao zabrane ulaska Trifkovića u Kanadu, koji je imao cilj širenja govora mržnje. To je veliki korak u kanadskoj demokraciji, posebno u smislu zaštite etničkih i vjerskih prava Kanađana od opasnih posljedica govora mržnje i poricanja genocida.

Grad bez Trifkovića: Toronto, lakše se diše

Photo: www.iho-ohi.org

ŠTA JE DOKTOR SRĐA ZABORAVIO: Negiranje genocida u Kanadi i drugim demokratskim zemljama je nespojivo s demokratskim državnim i društvenim vrijednostima. Ljudska obaveza je borba protiv zločina agresije i zločina genocida. Istina o tim zločinima ne dolazi sama, za tu naučnu istinu se treba boriti da bi činjenice utemeljene na naučnim metodama postale globalno priznate kako od strane međunarodnih sudova, tako i od država. Za naučnu istinu ne samo o zločinima prema Bosni i Hercegovini i njenim narodima, već o zločinima prema svim narodima i državama u svijetu se zalaže IRGC.

TRIFKOVIĆ, NEOBAVEŠTEN DA KANADA PAMTI: Kanadski parlament je usvojio Rezoluciju o genocidu u Bosni i Hercegovini. Proglašavajući 11. juli Danom sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici i Bosni i Hercegovini, članovi Kanadskog parlamenta su odali dužnu počast žrtvama najvećeg genocida poslije Drugog svijetskog rata u Evropi, zločina genocida u Srebrenici, stoji u saopćenju IRGC koje je potpisao profesor Emir Ramić, direktor Instituta za istraživanje genocida Kanada.

NSFM UPOZORAVA ČOVEČANSTVO ĆIRILICOM: Izgleda da se Severna Amerika nije odmakla predaleko od mentaliteta lova na veštice, gde je razum nepoželjan, a sama optužba dovoljna za osudu. Kanada je pokazala da je to država u kojoj su poželjni samo gosti koji se slažu sa zvaničnom državnom politikom (zapamtimo, Kanada je izglasala rezoluciju u Srebrenici, kojoj se protivio dr Trifković, kao i većina srpskog naroda).

ŠTA KAŽE JEDAN PROSVEĆENI ČITALAC NOVE SRPSKE NAZI MISLI: Zar vam nije jasno da zapadni režimi koji sebe nazivaju demokratskim ne želi da običan narod sazna pravu istinu o dešavanjima na Balkanu zadnjih dvadeset godina. Zar ne vidite da zapadom vlada četvrti rajh koji želi da pokori sve i da bude samo njihova istina.Rade i na tome da unište našu crkvu pravoslavnu pripremajući strašnu proslavu 2013. koja će dovesti do našeg uništenja ako pristanemo na to. Neka nam je Bog u pomoći.molimo se iskreno Svetom Savi da se moli kod Gospoda za naše spasenje.

ŠTA KAŽE JOŠ JEDAN PROSVEĆENI ČITALAC NOVE SRPSKE NAZI MISLI: Kanadjani su primorani, isto kao i Srbi u Srbiji, da trpe nametnute rezime. I jedni i drugi ce da slave dan kada stvari dodju na svoje. Pitanje slobode kanadskog drustva je pitanje slobode u Srbiji!

PS. Svi citati preuzeti u gramatičkom originalu s pravoslavnom interpunkcijom. Međunaslovi vlasništvo Immigration and Customs Security (ICS), Canada.   (Kliker.info-E-novine)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku