hamburger-icon

Kliker.info

Konaković nakon šokantnih izjava Zlatka Miletića : “Dovest ćemo ovaj proces do kraja, a vratit ćemo se da pometemo i ono što ostane”

Konaković nakon šokantnih izjava Zlatka Miletića : “Dovest ćemo ovaj proces do kraja, a vratit ćemo se da pometemo i ono što ostane”

07 Januara
23:18 2023

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković istakao je kako nije “onaj stari” te kako ne namjerava reagirati na sve što se ovih dana u javnosti pojavljuje vjerovatno reagirajući na izjave o odnosu stranaka Trojke i SNSD-a.

Čini se kako je Konaković poruku uputio predstavniku stranke partnera Osmorke, Zlatka Miletića iz “Za nove generacije”, nakon njegovog gostovanja na Face TV-u u kojem je Miletić iznio niz šokantnih tvrdnji o tome šta se događalo u danima pred potpisivanje sporazuma Osmorke sa HDZ-om i SNSD-om o formiranju vlasti na državnom nivou.

“Da sam ja onaj stari sad bi vjerovatno već reagovao i razbijao svaku laž i svaki spin koji se pojavljuje u javnosti ovih dana. Zadržaćemo fokus na bitnim prioritetima, dovešćemo do kraja proces promjene ove korumpirane vlasti”, poručio je Konaković.

Istakao je i kako je sada zreliji te dodao da će kad se završi proces promjene vlasti:

“Neke će laži biti već biti razbijene, a vratićemo se da i ono što ostane pometemo”.

(Kliker.info-Press)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku