hamburger-icon

Kliker.info

Komšić čestitao Dan državnosti :BiH će biti zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost

Komšić čestitao Dan državnosti :BiH će biti zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost

24 Novembra
16:54 2019

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je svim građanima Bosne i Hercegovine u Bosni i Hercegovini i u svijetu čestitku u povodu 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

– Civilizacijski principi ZAVNOBIH-a, politička hrabrost i zrelost njegovih vijećnika utkani su u temelje državnosti Bosne i Hercegovine. Odlučnost i istrajnost tadašnje generacije građana Bosne i Hercegovine i njihovo antifašističko opredjeljenje i danas su ideja vodilja svima nama koji Bosnu i Hercegovinu nosimo u srcu. Ona će uvijek biti ono što je oduvijek bila, zemlja svih njenih građana, bez obzira nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost, naveo je Komšić i dodao:

– Svim građanima Bosancima i Hercegovcima u domovini i svijetu želim sretan 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

(Kliker.info)

Podijeli

Jedan komentar

  1. FAJTER
    FAJTER 24 Novembra, 18:08

    ЗНАШ ЛИ ТИ КОМШИЋУ ИЈЕДНОГ ВИЈЕЋНИКА ZAVNOBIH-a.ВЈЕРОВАТНО НЕЗНАШ ЈЕР У САРАЈЕВУ ТАКВИХ НИЈЕ БИЛО ЈЕР СУ У ТО ВРИЈЕМЕ СВИ У САРАЈЕВУ БИЛИ У УСТАШАМА,ПАРДОН БИЛО ИХ ЈЕ 98% А НЕ СВИ.ЈА ВИДИШ ЗНАМ,ТО ЈЕСТ ЗНАО САМ,ЈЕР СУ У МЕЂУВРЕМЕНУ УМРЛИ ДВОЈЕ ВИЈЕЋНИКА У МРКОНЈИЋУ:МИТРА СОЛДАТА И Р.ЛАКИЋ И НИКАКВЕ ВЕЗЕ НЕМАЈУ СА ПАРТИОМ ВЕЋ ИХ ЈЕ ЗАКАЛАЛО И ОДВЕЛО У ГАШИЋЕВУ КУЋУ НА НЕКАКАВ СКУП И ВЕЗЕ НИСУ УМАЛИ О ЧЕМУ СЕ РАДИ.ТАКО ДА СЕ ВАТАТЕ ЗА ШУПЉУ ПРИЧУ.ШТО СЕ ZAVNOBIH НИЈЕ ОДРЖАО НА ТЕРИТОРИЈИ ИЛИ ГРАДУ ГДЈЕ СУ ХРВАТИ ИЛИ МУСЛИМАНИ БИЛИ ВЕЋИНА.ЗНАШ ЛИ ЗАШТО? ПА ЗАТО ШТО ЈЕ У ТИМ МЈЕСТИМА БИО ЧВРСТИ УСТАШКИ ПОРЕДАК,ЧВРШЋИ У МУСЛИМАНСКИМ НЕГО У ХРВАТСКИМ МЈЕСТИМА.ОПЕТ ЈЕ МОГЛО КОД ЛУДИХ СРБА ДА ВАМ ДАЈУ АЛИБИ ЗА ВРИЈЕМЕ КОЈЕ ЋЕ ДОЋИ.Е ВИДИШ ОПЕТ ЋЕ ДОЋИ ТО ДРУГО ВРИЈЕМЕ,САМО ШТО НИЈЕ, АЛИ ОВАЈ ПУТ ВАМ НЕМА АЛИБИЈА,И ЗАТО НЕМА НИ БИХ ДА ВИ НЕБИ ОПЕТ НЕКАЖЊЕНО ПРЕШЛИ НА ПОБЈЕДНИЧКУ СТРАНУ.ЗНАШ ОНО БЕЗ ОБЗИРА НА ВЈЕРУ И НАЦИЈУ,Е ТОГА ВИШЕ НЕМА ВЕЋ ЈЕ ИТЕКАКО БИТНО КОЈА ЈЕ ВЈЕРА И НАЦИЈА ЈЕР НА ПОБЈЕДНИЧКОЈ СТРАНИ НЕТРЕБАЈУ БИТИ ОНИ КОЈИ СЕ САМО ПРИШЉАМПЕ,КАО ВИ У ОБА СВЈЕТСКА РАТА А МАРШИРАЛИ СТЕ НА ЛЕЊИНГРАД И СТАЉИНГРАД КАО ЦРНА ЛЕГИЈА И ХАНЏАР ДИВИЗИЈА.КАД СУ СРБИ БИЛИ ФАШИСТИ КАКО НА ИСТОЧНОМ ФРОНТУ НИЈЕ БИЛО НИЈЕДНОГ СРБИНА А ВАС НА ХИЊАДЕ.Е ЗАТО НЕМА НИТИ ЋЕ БИТИ БИХ.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *