hamburger-icon

Kliker.info

Kanye West: Uništen sam do temelja, a nitko za to nije odgovarao

Kanye West: Uništen sam do temelja, a nitko za to nije odgovarao

31 Oktobra
04:49 2022

Kanye West kaže da je “uništen do temelja” nakon što mu je suradnju otkazalo nekoliko velikih tvrtki, a zbog toga je izgubio milijardu dolara. Sve je krenulo s njegovim antisemitskim komentarima.

Ye se požalio na Instagramu da mu se “carstvo urušava” te da piše na Instagramu jer “mu je na platformi Marka Zuckerberga još uvijek dozvoljeno biti”. Kanye je zatražio reviziju ugovora s tvrtkama koje su mu otkazale suradnju. “Pogledajmo ugovore tako da možemo bolje poslovati”, napisao je Kanye.

“Nepoznate sile mi pokušavaju uništiti život zbog tvita”

“Uništen sam do temelja i za to još uvijek nitko nije odgovarao”, piše Kanye. “Nepoznate sile mi pokušavaju uništiti život zbog tvita”, navodi referirajući se na tvit zbog kojeg je sve ovo krenulo.

Reper je, naime, na Instagramu insinuirao da repera Diddyja kontroliraju Židovi. Westova objava sastojala se od snimaka zaslona njegovog razgovora s Diddyjem o kontroverznim majicama s natpisom White Lives Matter koje je predstavio na reviji u Parizu.

Osim toga, na Twitteru je napisao da će uskoro krenuti u ”defcon3 protiv Židova”, referirajući se na ljestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON. Objava je uskoro uklonjena, a Westu je profil na društvenim mrežama privremeno blokiran.

(Index)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku