hamburger-icon

Kliker.info

Kada časti gazda Cakan : Crnogorski poduzetnik radnicima poklonio automobile

Kada časti gazda Cakan : Crnogorski poduzetnik radnicima poklonio automobile

27 Decembra
15:38 2012

Barski poduzetnik Radomir Novaković poklonio je svojim najboljim radnicima nove automobile.Uzorni gazda je poveo radnike na put u Podgoricu da zajedno provjere poslovanje njihovog tamošnjeg dućana sportske opreme u sklopu lanca "Cakan", a četvoro radnika tvrtke "Padrino Monta" nisu ni slutili da će dobiti poklone kakvi se u Crnoj Gori i na ostatku Balkana rijetko dijele zaposlenima.Novaković je vjernost kompaniji i profesionalizam u radu Suana Hodžića, Samira Muslića, Danijele Roćenović i Danijele Hodžić nagradio automobilima. Dvije Danijele i Suan su nagrađeni za 15 godina rada u preduzeću, a Samir, koji je kod gazde "Cakana" upola kraće, kao najbolji radnik.

Gazda Radomir podijelio je dva golfa šestice i dva pola, a na registracijama su ispisana imena  radnika."To je bilo 12.12, tačno u 12 sati. Gazda nam je kasnije rekao da nije računao na te detalje, ali, eto, sve se poklopilo. Na ulazu u Podgoricu skrenuo je ka tranzitu, samo je kratko rekao da mora do ’Rokšpeda’ da uzme neki papir. Došli smo tamo, prišao mu je šef prodaje, dodao papir i kazao da dođemo da vidimo jedan novi model auta koji su dobili. Izašli smo, a odjednom ispred nas su bili fotografi ’Studija Petović’ koji su nas slikali. Bili smo u čudu, misleći da je to za neki katalog, ne obraćajući pažnju na auta pored kojih prolazimo”, prisjeća se Muslić, koji je i dalje u nevjerici, kao i ostalo troje kolega.Sa dvije strane četvoro Barana, koji i dalje ništa nisu slutili, bila su dva golfa šestice i dva pola, a na registracijama su bila ispisana njihova imena!

"Kad smo to vidjeli, ostali smo u momentu bez teksta. Dok je gazda govorio ’ovo je poklon za vas’, meni je samo kroz glavu prošlo da ovo nije stvarno, da se ovo nama ne dešava", kazala je Danijela Roćenović.uan je iskreno dodao da je mislio da je u pitanju skrivena kamera.“Vidiš kako sada pričamo. A onda – toliko je to bilo iznenađenje da nismo mogli usta da otvorimo, ni da čestitamo jedni drugima”, kazao je Hodžić.Sve troje priznaju da su im zadrhtale ruke kada su im uručeni ključevi auta, koja su, pri tom, već bila i kasko osigurana.“Ja sam u ovoj firmi od prvog radnog dana. Zaista smo kao porodica. Gazda nas je i do sada pomagao i nagrađivao, ali ovako nešto stvarno nisam mogla zamisliti”, dodala je Danijela.Novaković je izbjegao razgovor za “Vijesti“ o svom gestu, uz kratku opasku da je to uradio „zbog ovih četvoro dobrih ljudi i radnika, a ne zbog medija“.Suan Hodžić, Samir Muslić, Danijela Roćenović i Danijela Hodžić su se iz „Rokšpeda“ u Bar vratili u koloni, jedno za drugim. A kada su došli kućama, priča Suan, svi su bili šokirani – i porodice, i kumovi, i prijatelji i komšije, a „bilo je milion poziva“.“Tog popodneva mi se baterija telefona istrošila od poziva. Kasnije smo saznali da je Cakan sve pažljivo pripremio još prije mjesec i po dana, čak je mislio da sačeka otvaranje nove diskoteke u Baru za Novu godinu pa da nam tamo uruči ključeve, ali se bojao da do tada ipak ne procuri informacija. Ovako je bilo za sve nas kao u filmu. Malo je ovakvih gazdi i mi znamo to da cijenimo”, rekao je Muslić. (Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku