hamburger-icon

Kliker.info

Dritan Abazović poručio i nada se: Dajte izbore da konačno politički “umru” DPS i Milo Đukanović !

Dritan Abazović poručio i nada se: Dajte izbore da konačno politički “umru” DPS i Milo Đukanović !

15 Septembra
03:50 2022

Šta god bilo večeras na pregovorima, dajem vam riječ da će URA voditi Vladu Crne Gore na ovaj ili onaj način, kazao je lider GP URA i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović na  konvenciji podgoričkog odbora GP URA.

Predsjednik podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA i odbornik u Skupštini Glavnog grada, Luka Rakčević, nosilac je liste te partije na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, koja nosi naziv “Pravo na grad”.

Abazović je obraćanje započeo riječima “dobro veče gradonačelniče Glavnog grada Luka Rakčeviću”.

Mi se u Podgorici ne borimo protiv Ivana Vukovića i DPS-a. Mi se u Podgorici borimo protiv organizovanog kriminala. Šef njihovog izbornog štaba je Ubović iz Bemax-a. Njega treba pobijedit na ove izbore – rekao je on.

Kaže da je “lako davati donacije” koje, dodaje, poštuje i cijeni.

Ali je još lakše uzimati na tone kubika šljunka iz naših rijeka, preko naših para i onda izigravati dobrotvore. E toga više biti neće – poručio je Abazović.

Funkcija koju će preuzeti 24. oktobra biće samo uvertira za stvari koje će da donese Crnoj Gori. Ne postoji u Crnoj Gori veći politički talenat – rekao je Abazović govoreći o Rakčeviću.

Poručuje da “DPS politički umire 23. oktobra u Podgorici”.

“Dajte parlamentarne izbore da politički umre DPS u  cijeloj Crnoj Gori. Da politički umre konačno Milo Đukanović i da na kraju odgovaraju za svoja nepočinstva. Dajte izbore u cijeloj Crnoj Gori”, kazao je premijer u tehničkom mandatu.

(Kliker.info-agencije)

 
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku