hamburger-icon

Kliker.info

Dr. Bajtal o uzrocima odbijenice iz Brisela : Punimo budžete s nikakvim penzijama i platama, a oni uživaju na holivudski način

Dr. Bajtal o uzrocima odbijenice iz Brisela : Punimo budžete s nikakvim penzijama i platama, a oni uživaju na holivudski način

24 Juna
15:29 2022

Profesor Esad Bajtal osvrnuo se na jučerašnju odluku Evropskog parlamenta u kojoj BiH nije dobila kandidatski status za EU.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

Između poštenih, demokratski orijentisanih građana BiH, kojima je stalo do ljudskog življenja, s jedne, i pljačkaškog klero-fašističkog etno-banditizma i razbojništva, s druge strane, izabrala si ovo drugo i ove druge.

Ukratko:

Jučerašnje, odbijanje kandidatskog statusa Bosni i Hercegovini rezultat je njegovanog ideološkog sljepila Evropske komisije i političke Evrope. Odnosno licemjerni je ustupak fašističko-šovinističkim, “legitimnim”, “autentičnim” i proruskim političkim strukturama, strankama i njihovim etno-vođama, koje verbalno tvrde da su za EU, a praktično sve čine da se to nikad ne dogodi.

Uspjeli su.

Uprkos očiglednosti njihovih nasilničkih, profašističkih, anticivilizacijskih i antievropskih politika, licemjerna Evropa ih je praktično podržala.

Sada neka objasne i svojim glasačima i ostalim građanima BiH šta je stvarni cilj njihovih politika, a šta stvarni smisao upornih višegodišnjih lagarija o EU putu.

A to nije nimalo teško odgonetnuti.

I o tome sistematski govorim:

Igraju se nama upravo oni koji su na čelu naših društava. Punimo budžete s nikakvim penzijama i platama, a oni uživaju na holivudski način. Ovakvu bruku i propast ova zemlja nikada nije doživjela. Mi smo u tami i živom blatu i ne možemo ništa – napisao je na svom FB profilu dr.sci. Esad Bajtal.

(Kliker.info-N1)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Greska u koracima
    Greska u koracima 24 Juna, 17:17

    Izmedju macrona, covica i dodika nema nikakve razlike. Islamofobicna sva trojica

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku