hamburger-icon

Kliker.info

Direktor RTRS : “Sprem`te se sprem`te četnici” (VIDEO)

Direktor RTRS : “Sprem`te se sprem`te četnici” (VIDEO)

21 Aprila
03:34 2009

Pokretanje krivične istrage pred Okružnim tužilaštvom u Banjoj Luci protiv novinara 60 minuta samo je nastavak brutalnih pravosudnih pritisaka kojima Dodikov režim želi da zaustavi objavljivanje dokaza o kriminalu i pljački koja se mjeri stotinama miliona maraka. Nakon što smo Dodika glatko sa 3:0 dobili na sarajevskom sudu, ovaj kriminalac na svom terenu u svom sudu svake sedmice podnese po jednu novu tužbu za klevetu. Uz to nas Dodik, suprotno svim pravosudnim pravilima tuži za ista djela za koja je već u tri navrata sudski poražen. Možemo samo zamisliti kako će Osnovni sud u Banjoj Luci biti neovisan toko sudskih parnica koje protiv magazina 60 minuta i FTV-a pokrenuo laktaški vožd.

A da je kompletna kriminalna hobotnica u RS-u krenula u žestoku ofanzivu ušutkivanja 60 minuta, dokazuje i tužba generalnog direktora Dodikove medijske Bastilje, koja se lažno predstavlja kao Javni servis RTRS – Dragana Davidovića. Ovaj višegodišnji ministar vjere u režimu ratnog zločinca Radovana Karadžića i etnočistač u čijem su mandatu temeljito prušene sve muslimanske i katoličke bogomolje u RS-u danas bi da se poziva na zakon i pravdu. Kakve zakone i pravdu preferira ratni ministar vjera i režimski generalni direktor, najbolje znaju žrtve zločina počinjenih u ime etnički čiste srpske teritorije  u BiH. 

Dragan Davidović je od 20.01.1993. pa do kraja 1997. u pet Karadžićevih vlada bio ministar vjere. Nakon Dejtona, prilikom reintegracije tzv. srpske Grbavice, Davidović je otpjevao svoju omiljenu pjesmu. U snimku se pojavljuje govor mržnje, te se upozoravaju oni koji u medijima pod Davidovićevom kontrolom drže predavanja o toj izmišljenoj temi da dobro obrate pažnju na retoriku i muzički ukus Dodikovog Gebelsa. Sprem'te se za roditeljsku pažnju!.   (Kliker.info-FTV)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku