hamburger-icon

Kliker.info

Ćiro Blažević o baražu : “Je** me se , neka dođe ko god hoće”

Ćiro Blažević o baražu : “Je** me se , neka dođe ko god hoće”

11 Oktobra
05:19 2009

Bilo je nezaboravno, ali je sve suvišno kada dobijemo ovakvu utakmicu", kazao je kapiten Spahiæ nakon utakmice Estonija – BiH u kojoj je reprezentacija BiH izborila historijski uspjeh i baraž za odlazak na SP 2010. godine u Južnoj Africi, prenose 24sata.info.."Drago mi je da sam dao drugi gol, to je olašalo situaciju na terenu", dodao je Ibiševiæ.

"Postigli smo historijski rezultat", zakljuèio je Ibrièiæ. Džeko je bio odreðeniji, kratak i jasan: "Miske je odlièno centrirao, postigao sam gol… idemo dalje". Na pitanje koga oèekuju u baražu, igraèi BiH su odgovarali svako na svoj naèin.

"Priželjkujem bilo koga", kazao je Spahiæ. "Nastavimo ovako kako igramo, možemo igrati protiv svakoga", kazao je Ibiševiæ. "Ne trebamo se bojati ikoga", kratak je bio Ibrièiæ. "Nebi volio jedino Francusku, velesila su, a svih ostalih se ne bojimo, kad smo jednu Tursku ostavili iza sebe", Džeko. "Nama je svaka utakmica bitna, a protiv Španije æe biti jedna lijepa poslastica", nastavio je Spahiæ.

"Jako sam sretan da smo napokon realizovali toliko oèekivan cilj. Ne znam koga bi posebno istakao, svi su dali sve od sebe, pa i navijaèi. Saèuvao sam sve igraèe protiv Španije, osim Ibrièiæa (drugi žuti), ali dolazi nam Pjaniæ. Pozivam sve na proslavu u Zenicu", kazao je Blaževiæ. "Je** me se za baraž, neka doðe ko hoæe", zakljuèio je Blaževiæ.   (Kliker.info-Svevijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku